no niektórzy żyją walką uliczną, bić i bić, im mocniej tym lepiej i się potem podniecają łapią fazę
np ci którzy środki odurzające biorą najczęściej są agresywni, ale być może i nie tylko
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-19, 20:05
Mawashi napisał/a:
ci którzy środki odurzające biorą najczęściej są agresywni
Tak dla uzmyslowienia - srodki odurzajace to rowniez 'zamulacze'
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-19, 21:37
Mawashi napisał/a:
no niektórzy żyją walką uliczną, bić i bić, im mocniej tym lepiej i się potem podniecają łapią fazę
np ci którzy środki odurzające biorą najczęściej są agresywni, ale być może i nie tylko
Gorzej jak ta agresja potem spadnie i poczują, wszystkie uderzenia :D
Można wziąć coś fukopodobnego i mieć ciśnienie po tym, ale nie polecam, mój kumpel sypnął do redbulla lata temu przed zawodami i niby stanął na podium, ale potem serce mu waliło przez długi czas dwa razy szybciej i miał mega zakwasy, aż sam sie o siebie bał.. co do zamulaczy i innych wynalazków to takie coś (w moim odczuciu np. popularne ostatnio 'dopalacze' - ale te do palenia, innych nie próbowałem), to jest zwała jak ch**, kiedyś w busie zasnąłem, a potem mi się na treningu przy kata ziewało
staaaaaaary filmik, pamiętam go jeszcze z czasów podstawówki albo gimnazjum, oglądalismy go wtedy a kumple rozkminiali czy to nie jest w krakowie. Bo wyglądało im to na znajome miejsce, potem filmik został usunięty a jeden kolega twierdził, że oglądał jakiś reportaż o nim w TV i kolesie z tego filmiku mieli przypał.