i co z tego wolisz zginąć z rąk kobiety, czy wyjść z tego cały nie ważne jaka płeć, walisz jak możesz i tyle... jeśli chodzi o sprawę życia
Mawashi , wyluzuj troche i przestań ciagle naskakiwać na mnie. Po pierwsze był to trening. Ja rozumiem że może Ciebie by podniecało obicie dziewczyny która jest lżejsza o 30 kg i mniejsza o dwie głowy, ale sorry mnie to nie podnieca.
I z kad nagle wziąłeś sytuacje z zagrożeniem życia? Wrzuć na luz.
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-01-31, 11:41
Komaro napisał/a:
Dokładnie ja tam by oddał jak dziewczyna by mnie biła a bym nic nie zrobił
No tak, bo strasznie trudno unieszkodliwić kobietę załóżmy wagi 50 kg. Spotykałem się z różnymi przejawami agresji ze strony kobiet (oczywiście nie kierowanych w moja stronę;]), i najgroźniejszy jest typowy cios w krocze, resztę ciosów można starannie uniknąć nie powodując wdawanie się "w bójkę". Wszystko zależy od wychowania. Mi wpajano(i jak zauważyłem jeszcze kilku osobom na forum), że przemoc fizyczna nie może być kierowana pod żadnym pozorem w stronę kobiety.
A tak poza tym, co za mężczyzna dopuszcza do takiej sytuacji? Rozumie sytuacje krytyczne, ale na owym filmiku widać typową "solówkę".
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
No naprawdę było widać u niej straszną agresję Nie mam co robić tylko wyżywać się na lasce? Przypadkowo w podstawówce odepchnąłem koleżankę lżejszą sporo ode mnie i ta upadła na ławkę, że rozciętą głowę miała, więc wolę unikać sytułacji i wyjść
A ja tam jestem źródłem spokoju i opanowania i nawet jak mi ostatnio laska przydzwoniła z kolana w jajka a następnie sprzedała liścia, nie zrobiłem nic Ale ogolnie to jeśli nie kopie w jajka, to co za problem chwycić ją za ręce i poczekać aż się uspokoi
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-31, 21:07
MarcinMT napisał/a:
niektórzy nasi koledzy by takiej dziewczynie mówiąc brzydko "poprostu jebli"...
zaraz po czym pewnie sami by dostali dobry wpie**ol - a przynajmniej powinni
Przytrzymac, ewentualnie w naprawde rozszalalych przypadkach dac lekkiego chlapa, zeby sie uspokoila - to jeszcze zrozumiem. Ale zeby kobiete normalnie strzelic jak faceta? Moze dziwy jestem, ale mi to sie w pale nie miesci
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mój kumpel raz jebnął lasce w ryj (przepraszam za wyrażenie ale to najbardziej pasuje ) jak był na ciśnieniu, ale ja nie wiem czy bym rak samo nie zrobił. I on nie strzelił ją z liścia, tylko normalnie takiego cepa z piąchy To była wyjątkowo długa i żmudna historia, a w momencie konfrontacji to już mu zagotowało krew w żyłach. Nie będę opowiadał bo tak jak wspomniałem to długa historia i jeszcze do tego sprawy osobiste.