_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Na dobrą sprawe nawet ten kto sie nie zna na SW moze zrobic sobie taki teatrzyk. Na pokazach mozna probowac udowadniac wszystko i pokazywac "rzeczywiste" reakcje itp. ;) Fajnie wyglada i nic poza tym jak ktos juz tutaj napisal.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-04-04, 18:40
Pokazówka fajnie wygląda tylko, że te sztuczki z nożem i pistoletem to nie wyjdą w realu.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pokazówka fajnie wygląda tylko, że te sztuczki z nożem i pistoletem to nie wyjdą w realu.
z nożem może i nie, ale statyczna pozycja z pistoletem to już większe szanse są, chociaż teoretycznie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Oglądając ten filmik, odnoszę wrażenie jakbym oglądał kolejny wpierdol pod publikę pod tytułem "Aikido vs X"... (gdzie X to jakaś inna SW) Identycznie jak w Aikido agresorzy latają w powietrzu, podczas gdy broniący się tylko wykręca im nadgarstek ...
Oglądając ten filmik, odnoszę wrażenie jakbym oglądał kolejny wpierdol pod publikę pod tytułem "Aikido vs X"... (gdzie X to jakaś inna SW) Identycznie jak w Aikido agresorzy latają w powietrzu, podczas gdy broniący się tylko wykręca im nadgarstek ...
no, o to chodzi nie
efektywnie to wygląda na treningu
no qw nie znalazłem innego tematu gdzie pasuje owy filmik:
prezentacja treningu kondycyjnego dla Fighter'a:
niemożliwe że to walka na ulicy, przecież takie coś nie mogło by się wydarzyć (przynajmniej moim zdaniem). Przecież ten czerwony na początku, nie umiałby zagwizdać po takim upadku.
niemożliwe że to walka na ulicy, przecież takie coś nie mogło by się wydarzyć (przynajmniej moim zdaniem). Przecież ten czerwony na początku, nie umiałby zagwizdać po takim upadku.
no a jednak
fajnie, nieprawdaż
No przesadzone, ale na ulicy wszystko jest możliwe . fajne to to jest
a przecie to reklama Snickers'a jak się do końca obejrzy
a w TV jakoś tego nie widziałem