_________________ Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie
Przeważnie, nie czuję się odważnie
Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie
Otoczenie nie działa na mnie zakaźnie
Przeważnie...
Takie długie nogi na przyklad mialby ten kto wykonywaL? Zobaczcie jaki dystans ich dzielil :D Ale to tylko kolejna prowokacja ze strony Artysty, albo naprawde w to wierzy... Wtedy to juz naprawde ubolewalbym :P
Ja bym powiedział że chinczyk (japoniec?) miał szczęście (z marszu kopniak "obrotowy"), wątpię żeby to był fake. Co tak teraz na Artystę najeżdżają? Przecież to ja filmik wrzuciłem.
Rafi, prowokacja, szkoda, że masz podejrzenia co do mojej interpretacji tego 'parafuso', chyba cieszę się złą opinią. ^^ Opinię zostawię dla siebie, żeby nie wywoływać kolejnych interpretacji bez sensu ( bo zaraz byłaby analiza techniczna przez internet i nikt by do niczego nie doszedł ), po prostu - filmik wyszedł zajebiście i to trzeba im przyznać. Azjata wykonał piękne, techniczne parafuso >: ]
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-04-20, 21:51
Owszem mam podejrzenia , mały błąd w tech technice i już masz problem , jak przeciwnik będzie zorientowany w tej dziedzinie i będzie miał większe pojęcie o tym to będzie nie miło
Ja bym powiedział że chinczyk (japoniec?) miał szczęście (z marszu kopniak "obrotowy"), wątpię żeby to był fake
Jakie szczescie do cholery? Wyraznie widac, ze dystans miedzy jego ladowaniem a ziomkiem, ktorego rzekomo kopnal jest przynajmniej na 2 takie nogi ;) Nie badzcie smieszni ludzie. Od razu po tym jak filmik sie pojawil wiadomo bylo, ze to rezyserka. Nie jest to tylko moje zdanie bo masa ludzi juz dawno na to wpadla...