hehe jak tak patrze na niektóre te "walki" to troche lipe odwalają ;) Gadają i gadają i przez to dostają...Tata zawsze mi powtarzał żebym sam nie zaczynał ale jak ktoś będzie miał coś do mnie to zero gadania z nim i wale w morde...jak ty nie uderzysz pierwszy to on Cie uderzy a wtedy będzie koniec...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-03-29, 09:34
nom taka prawda ja mialem wczoraj taka akcje... dostalem pierwszy ale "sierp" byl sredniej jakosci... normalnie jakas bariere przeskoczylem jak dostalem i wtedy mmmmm normalnie myslalem ze nie skoncze...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Bez kitu. Po pijaku to i ja potrafię do grupy 10 kozaków wyskoczyć.. Aż dziewczyna musi mnie trzymać/odciągać zawsze ; dd
Taka prawda u części osób alkohol wzmaga lub wzbudza agresje.
Co do filmików - cienkie jakoś. Jak znajdę czas coś od siebie wrzucę : )
_________________ 8 lat Taekwondo ITF
1 rok Kick-Boxing
A teraz przerwa w SW i tylko siłownia :)
i to jest wlasnie ochrona w sklepach taki ochroniarz to powinien obezwładnic czlowieka a nie z nim sie lac. Zreszta do ochrony to biora byle kogo moj kumpel jest w ochronie, taki leszczu ze szkoda gadac