nie powiem bo są "wyjątki" ale zdecydowana większość jest zjebana gorzej niż lato z radiem wiec wy dobrzy kibice podziękujcie reszcie za taką opinie jaka teraz ciąży na was wszystkich... a co do strzelania to chodziło mi żeby walić od razu ze strzelb do zadymiarzy a nie do ludzi siedzących spokojnie na sektorze.
Te 751 osób zatrzymanych w Warszawie to też sami bandyci, ba nawet mieli broń 1 (jeden) widelec.
Nic tylko rozstrzelać...
Czytajcie więcej gazet...
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 479 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2009-08-02, 13:55
gadziu6 napisał/a:
dirty44 napisał/a:
Ja jestem zwolennikiem racjonalnego podejścia do sprawy. Jak ktoś chce robić jakieś ustawki, lać się itp. to niech sobie robi. Dopóki robi to z innymi ludźmi którzy także tego chcą. W końcu jest jako taka wolność wyboru czyż nie? Ale zaczepianie cywili, mieszanie w to osób które nie chcą w tym uczestniczyć nie podlega żadnemu tłumaczeniu, nic tego nie usprawiedliwia i powinno być karane z całą stanowczością.
Tylko że służba zdrowia leczy ich za nasze pieniądze (podatki) więc ja bym proponował skończyc z tym raz na zawsze.
no i dochodzimy do miejsca gdzie człowiek staje się własnoscią państwa. A może zlikwidowac państwową S.Z? :D
To skoro pokazują, to niech pokazują ze wszystkich stadionów, a nie tylko tego gdzie był dym. Bo nie zapomnij że dym pokazują w telewizji raz na miesiąc (albo rzadziej/częściej) a przez ten czas odbywają się setki meczy, a w tym wiele ze wspaniałym dopingiem i oprawami. Ale tego już nie pokażą. Dlatego opinia jest jaka jest. Oni muszą tylko z tej najgorszej strony pokazać kibicowanie.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2009-11-01, 14:04
czemu piszecie tylko o "kibicach" przeciez sa grupy huliganow ktorzy nie chodza wogole na mecze:P np u mnie na mecze takie wazniejsze to moze kilka osob chodzi ale tak to jak sa jakies dymy to z pobliskimi wioskami itp...ze swojego miasta nikogo nie ruszamy :D tylko przejezdnych:Dhehe jak przysapia oczywiscie:P
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "