Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak, sie bic? - poradnik dla laika :D
Autor Wiadomość
Krav 
Jama Zła

Wysłany: 2009-02-22, 20:27   

W Polsce nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko drogie i droższe...

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2009-02-22, 21:18   

Aj tam, przesada. Kurator tez nie tak odrazu siada na kark dzieciakowi z powodu zwklej "bojki", tylko trzeba by raczej kogos polamac, a przynajmniej ladnych pare zabkow wybic, a i ze szkoly tak latwo wyleciec sie nie da, ale jezeli "grzeczna odmowa" dziala to oczywiscie nie ma co marnowac energii ;-)

Krav napisał/a:
W Polsce nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko drogie i droższe...
Jak poetycko ujęte ;-)

Sajgon 

Wysłany: 2009-02-22, 23:35   

Mój trener z aikido jest sędzią sądowym, więc jak co to jestem ubezpieczony :mrgreen: :lol:

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2009-02-23, 16:53   

Jak masz 15 lat to luzik, i tak odpowiedzialności karnej nie masz, więc miałbym wyjebane. Gorzej bójka może się skończyć, jak jesteś dorosły - a jak studiujesz prawo to w ogóle przejebane (ostatnio dwóch typów najebało innym dwóm typom w moim mieście, bo się przypierdalali i z karierą teraz mogą się pożegnać na najbliższe 5 lat, a byli bodaj na 4 roku...).

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

zima 

Wysłany: 2009-02-23, 20:48   

to może streszczę w kilku zdaniach moją historie a więc przez całe gim się nawalałem chętnie na solówki biegałem oczywiście w III tak samo ale coś ostatnio jak z dwiema bójkami wpadłem(jeden zagonił a przy drugiej ktoś podczas pobiegł po nauczyciela<<za co w sumie powinąłem mu dziękować bo właśnie przegrywałem ) to się tym co dostawało poprzewracało i zaczeli biegać i kablować że ja ich gnębię od początku gim :cry: (5osób<zagoniło)w tym jeden był synem nauczycielki i mi się dostało ogółem nie było ciekawie a więc teraz to ja muszę zbierać dużo świadków a z tą grzeczną odmową to przesadziłem po prostu mówię nie mogę dopiero na wakacje(ciekawe czy ktoś się upomni) :-|

Oczywiście koledzy ze szkoły i paru nauczycieli wie że nigdy bez powodu nikogo nie bije :-D

mam prawie 16 lat więc jakaś odpowiedzialność będzie ale nie ma co teraz będę mówił napadniesz na mnie a ja będę się tylko bronił 8-)

Teo 
Inny niż WSZYSCY

Wysłany: 2009-02-23, 21:25   

jesli Ci zarzucaja, ze sam terroryzowales min. 5 osob, to sa niezle popie*doleni :-D
nic powaznego nie bedziesz pewnie mial, co najwyzej sie skonczy na jakiejs pogadance z pedagogiem, rodzicach w szkole, albo obnizeniu zachowania. nie pekaj mlody, ale nie bij sie za czesto, bo czasami nie warto :-D

zima 

Wysłany: 2009-02-24, 09:01   

Teo napisał/a:
jesli Ci zarzucaja, ze sam terroryzowales min. 5 osob, to sa niezle popie*doleni :-D
nic powaznego nie bedziesz pewnie mial, co najwyzej sie skonczy na jakiejs pogadance z pedagogiem, rodzicach w szkole, albo obnizeniu zachowania. nie pekaj mlody, ale nie bij sie za czesto, bo czasami nie warto :-D

Dzięki a teraz to i tak się nie chce bić przynajmniej na razie bo p.obiecała mi że jak będę miał 4-5 z zachowania na drugie półrocze to wstawi mi na koniec roku gdyż jest takie coś że jak jakaś nadzwyczajna poprawa zachodzi w uczniu to się nie wylicz średniej fajnie bo chociaż raz mogę mieć 4-5 :mrgreen: a nie 2

A i tak to lałem większości przypadkach takich kozaków co rękę podnoszą na niepełnosprawnego(i to mi trochę pomogło)nie żebym był święty(zdarzyło mi się za błahą sprawę bić) ale bez przesady rozumiem śmiać się wyzywać(chociaż i za to powinni dostawać po ryju)ale kopać bić takiego co ma problemy z chodzeniem lub coś tam mu dolega a że się uczę w gimnazjum integracyjnym to masę jest i niepełnosprawnych i takich kozaków.
Oczywiście w swojej sprawie też lałem

Spetz 
JJ/Sanda

Wysłany: 2009-02-24, 19:11   

Podnosić rękę na niepełnosprawnego... Nie mam pytań co się w tych gimnazjach dzieje, to najgorszy etap szkolny jaki tylko istnieje. Dobrze zrobiłeś.

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2009-02-24, 20:13   

Spetz napisał/a:
, to najgorszy etap szkolny jaki tylko istnieje

Nie jest tak źle. Bynajmniej w moim gimnazjum. Różne "akcje" są, ale nie do przesady.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

mlodyyzf 

Wysłany: 2009-02-24, 20:18   

Podnoszenie reki na niepełnosprawnych to już w ogóle głupota i takich to też bym lał. Sam mam w klasie polowe ludzi co to myślą że jak powiedzą zaje**** ci to się przestraszę no ale osobiście nikt jeszcze na mnie niczego nie próbował. Myślę że jak miałbym się bić z kimś to gdzieś poza szkołą no i tak żeby potem się nikt nie pucował. A tobie radze poszukać tych niepełnosprawnych którym pomogłeś żeby tobie pomogli no i żeby świadczyli za tobą :)

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2009-02-24, 21:33   

Spetz napisał/a:
Podnosić rękę na niepełnosprawnego...
Polamac takim rece sie nalezy zeby chociaz troche tego smaku :evil:

KolowroteKK 
BJJ / KK

Wysłany: 2009-02-25, 00:19   

No właśnie żeby podnieśc ręke na niepełno sprawnego to naprawde trzeba być głupim. Żal mi takich ludzi co myślą, że są kozaczki bo wyzywają i biją niepełnosprawnego. Głupota ludzka naprawde nie zna granic.

zima 

Wysłany: 2009-02-25, 10:46   

No niepełnosprawni poświadczyli ale tego synalka porządnie zlałem.A i do tego nie tylko w obronie lałem ludzi przecież święty nie jestem biłem też jak do mnie skakali noi jak zlałem tego synalka to i ci tez poszli zagonić ale wiecie pedagog powiedziała że jak umawiam się na solówkę to tego chce więc -50 z zachowania no ale że ja tez dostawałem to nic bo bez szwanku z bójki się zazwyczaj nie wychodzi. i się przyznam raz w tym roku też dostałem i to nawet porządnie

Torkowy 

Wysłany: 2009-02-25, 11:01   

Zima, proponuję wyprzedzić o krok swoich kolegów, dorosnąć i dojść już do tego, że jesteś za stary na takie dziecinne bijatyki... :mrgreen:

Sajgon 

Wysłany: 2009-02-25, 14:43   

Albo umawiać się poza szkołą :mrgreen: :-P

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Odpowiedz do tematu