najlepszą obroną są ? Nogi !! najlepiej za pas i spier... heh ale tak troche na poważniej to moim zdaniem mają racje ci co pisali wcześniej że najlepiej unikać bójek. Ja może MT wczęsniej kravka i tkd ale do bójek podchodzę z pewnym dystansem bo wszystko super pięknie jak wygrałeś ale jak przegrasz to wtedy sie przekonasz ;/ niektórzy są takie wielkie cwaniaki że od razu wpier.... ale myśle że naoglądali się chyba za dużo filmów takich jak np zawód gangster (chociaż dobry film) może ktoś oglądał tam nabitka czasem bez zastanowienia
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
Y. Tak więc dochodzimy do wniosku, że sprint i bieg dalekodystansowy to sztuki walki, te najefektywniejsze, przy których nasze są takie tycie tycie, e? :> A poradnik - ironio! Zaje^^sty, uśmiałem się przy nim - co ciekawsze, dla laika byłby to poważny dokument, który serio mógłby mu zęby uratować.
@DOWN
Sorry - te, zaczytałem się w temat i odruchowo się dopisałem. Jako, że mam nowe konto - nie mam oznaczonych starych i nowych tematów, a na datę po prostu nie spojrzałem, eh ; D Moja wina : ]
Ostatnio zmieniony przez Artysta 2010-02-20, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym powiedział że jak ktoś jest kompletnym laikiem to nic nie wykorzysta z tego co jest tutaj napisane po prostu go zatka przy akcji . Jak ktoś nie potrafi się bić to niech chociaż się nauczy kopać w jajka i podrasować sprint.
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-10-29, 14:49
nie sadze zeby komukolwiek taki poradnik cokolwiek pomógl, takich rzeczy trza sie nauczyc w praktyce, jak spotkamy potencjalnego przeciwnika na ulicy to nie bedziemy sobie wszyskich punktow przypominac albo karki wyciagac i czytac regulamin walki ulicznej. ciekawy pomysl ale zupelnie niepraktyczne
no tak, ale jeżeli ktoś szybko zapamiętuje bedzie mu się przypominało w czasie np. Walki ;)
biłaś się kiedykolwiek z mężczyzną/kobietą :)
w walce ulicznej nie ma myślenia, tylko jest reagowanie antystresowe :)
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"