Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-05-18, 18:50
Żeby uderzać tak ja MT to najlepiej iść na trening i się tam nauczyć. Tu na forum co najwyżej możemy Ci coś powiedzieć itp. ale i tak jak nie znasz techniki, ani tego nie przećwiczysz to gówno z tego. Nie umiesz to się nie bij, a jak już chcesz koniecznie to po po prostu wal w mordę bez jakiś zabaw i kombinowania.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Stary,na glebę z nim i proste w ryj,ja tak robię i działa ( tyle ze mój 1 prosty wystarczy żeby uspokoić xD ) a jak powiedzą że to " nie fair" to zapytaj się czemu sędziego nie było i się all przymkną. Na glebie masz największe szanse jeśli nie umiesz się bić bo w parterze to tacy "uliczni fajterzy" rzadko potrafią coś zdziałać ;P Jak jakieś pytania co do dokładnej techniki i scenariusza walki będziesz miał to pisz na PW ( chociaż powinieneś już all sam wykminić )
Ale możecie mi podpowiedzieć gdzie uderzyć aby tamten się zgiął tak żebym mogł go kopnąć po twarzy(nie z cepa tylko tak jak w Muai Thai w zewnętrzą część uda)?
na takie kopnięcia trzeba znać technikę kopania bo tak to nie wiele da. Chcesz go jebnąć tak żeby nie wstał to rozpędź i kop w jaja xD albo prosty w krtań xD nie no żart jeszcze go przeze mnie zabijesz.... trzymaj ręce wysoko i wal prostymi w nos lub szczękę po paru ciosach on będzie miał dosyć.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-19, 12:34
Pimpek35 napisał/a:
kur**. Pomylic obydwóch to musisz geniuszem byc. Po cholere się wypowiadasz w ogóle?
A ty po co czytasz w ogóle?
Nie kombinuj 2 proste na twarz i koniec zabawy... Aha i ja na twoim miejscu starałbym się uderzyć go w nos bo jak w zęby dostanie to się ich prędko pozbędzie a pózniej w hu* problemów. Jak będziesz tak kombinował jak piszesz to się zdziwisz i dostaniesz takiego cepa że się posrasz
Po co czytam? Bo mam nadzieje, ze wpadne tutaj i przeczytam cos wartego uwagi, natomiast widze rażące oczy wpisy małolata.
Takie riposty w stylu "chyba Ty" to nie tutaj bo tylko sie komprmitujesz.
Po co czytam... X_X
Dobrze że w końcu ktoś napisał. Dzięki.
Znacie jeszcze jakieś miejsca? Może gdzieś w nogi żeby upadł na kolana?
w genitalia z blższej nogi kopnąć
w zgięcie kolana kopiesz z całej siły
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-19, 14:26
Pimpek35 napisał/a:
Ziomek napisał/a:
A ty po co czytasz w ogóle
Po co czytam? Bo mam nadzieje, ze wpadne tutaj i przeczytam cos wartego uwagi, natomiast widze rażące oczy wpisy małolata.
Takie riposty w stylu "chyba Ty" to nie tutaj bo tylko sie komprmitujesz.
Po co czytam... X_X
O rly? To wyżyj mi się na pw lub użyj prostej opcji "ignoruj" zamiast się wyżalać przy wszystkich.
Mawashi jak kopnie go w genitalia przy wszystkich to mogą go jeszcze dodatkowo złoić za "nieuczciwe sztuczki". A aby w zgięcie kolana kopnąć musiałby mieć dobrą pozycję co jest raczej niezmożliwe chyba ze bedzie walczył z totalnym laikiem. Bez jaj... to nie jest jakiś film że zrobisz niewiadomo co.