Już się nie zastanawiam. A Ziomek dobrze mówi że w genitalia kopać nie mogę. U nas w gimnazjum jeśli jest solówka to co najmniej 15 osób.Ale jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
Już się nie zastanawiam. A Ziomek dobrze mówi że w genitalia kopać nie mogę. U nas w gimnazjum jeśli jest solówka to co najmniej 15 osób.Ale jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
no co cykasz kopać tam gdzie można kopać no co ty
ty mężczyzna z ja**** czy dziewczynka
jakbyś z kobietą walczył, to by był problem gdzie uderzyć/kopać
grey a może ty jesteś kobietą i nie wiesz o czym my tutaj piszemy
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Mawashi jeżeli nie wnosisz nic do tematu to mógłbyś zamknąć łeb bo takie żarty nikogo nie bawią. I sorry ale ja właśnie wstydził bym się kopać po jajach jak dziewczyna ale może ty właśnie bijesz się jak dziewczyna Może i bijesz się kilka razy lepiej ode mnie ale jeśli kopiesz po jajach to moim zdaniem bijesz się jak ciota.
na moje to ty sie bijesz jak ciota skoro zalozyles taki temat
otóż to, po co taki debilny temacik, skoro jesteś tak dobrze wyszkolony
Jak uderzać przeczytaj to co Boruta napisał, uderzeasz tak jak się wyszkoliłeś, to co masz wyćwiczone
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
moim zdaniem to obaj dostaną i polecą z płaczem do mamuśki , albo zrobią se coś na poważnie i rodzice będą za to odpowiadać .Ale rób co chcesz i uważasz za słuszne.
a chyba już odpowiedź została udzielona wielokrotnie, wystarczy logicznie pomyśleć i wyciągnąć wnioski z tych odpowiedzi
masz już trzecia strona się kończy tego tematu, a ty ciągle nic nie masz - to dziwne
Grey18 dorośnij. Kop w jaja to wstyd? haha wstydem można nazwać to że jesteś na tyle głupi dajesz się sprowokować i ustawiasz się na jakieś solówki to jest słaba psychika. Pytasz się jak go uderzyć zęby nie wstał to masz odpowiedz.... Bijesz się i 15 osób obserwuje to gratuluje inteligencji sam świadków robisz. I idźcie się dzieciaki Ty razem z Ziomkiem(on takie same glupoty jak Ty pisze) honorowo bijcie albo dorośnijcie i przestańcie takie głupoty pisać.... Gdzie uderzać... Ktoś sobie ze mnie kpi... Trener mówi ze mam umięśnione nogi.... Przez takie komentarze, tematy i głupoty co piszecie robicie z tego fajnego forum burdel wiec przestańcie już dzieciaki i weźcie się za naukę a nie za bójki-.- a jak nie to spierd.... do piaskownicy bo po waszym zachowaniu wnioskuje że tam się nadajecie i to jest skierowane do paru osob(czyt. gimnazjalistów) nie wszystkich oczywiście.
Pozdrawiam
P.S. Kolejny chory temat.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy