Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak uderzać?
Autor Wiadomość
grey18

Wysłany: 2010-05-24, 16:56   

Ale wy powaleni jesteście. Napisałem kilka postów wcześniej że temat do zamknięcia.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-24, 17:06   

grey18 napisał/a:
Ale wy powaleni jesteście. Napisałem kilka postów wcześniej że temat do zamknięcia.

takie komentarze zachowaj dla siebie.

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-24, 17:11   

yaol90 napisał/a:
Ty razem z Ziomkiem(on takie same glupoty jak Ty pisze) honorowo bijcie albo dorośnijcie i przestańcie takie głupoty pisać.... Gdzie uderzać... Ktoś sobie ze mnie kpi... Trener mówi ze mam umięśnione nogi.... Przez takie komentarze, tematy i głupoty co piszecie robicie z tego fajnego forum burdel wiec przestańcie już dzieciaki i weźcie się za naukę a nie za bójki-.- a jak nie to spierd.... do piaskownicy bo po waszym zachowaniu wnioskuje że tam się nadajecie i to jest skierowane do paru osob(czyt. gimnazjalistów) nie wszystkich oczywiście.

Pozdrawiam
P.S. Kolejny chory temat.

Mógłbyś o jakie głupoty ci chodzi napisać?

szogun 

Wysłany: 2010-05-24, 19:49   

Ziomek, nie udzielaj się na tym forum, bo mnie krew zalewa jak czytam twoje posty :-/

Misiek 3 

Wysłany: 2010-05-25, 07:09   

szogun, ale gdzie indziej on ma się kultury nauczyć?? W sumie to są żałośni, ale od kretynów się nie odzielisz, nie zależnie co będziesz robił ich zawsze będzie więcej i więcej.
Daliśmy się chłopakowi wypowiedzieć, teraz mamy o nim zdanie, może kiedyś zmądzeje, czego mu życzę, a na razie trwa w ignorancji.

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-25, 17:36   

szogun napisał/a:
Ziomek, nie udzielaj się na tym forum, bo mnie krew zalewa jak czytam twoje posty :-/

Ale jesteś oryginalny.

Po prostu chcę wiedzieć dlaczego od razu mnie skreśla. A ty pewnie nie masz co napisać.

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-05-26, 15:18   

ejcie o co się rozchodzi ??
bo chyba już dawno nie w temacie jestem a czytać całego tematu dla przypomnienia nie chce mi się, może ktoś streści 4 strony tematu :?:
w skrócie: główni bohaterowie, punkt kulminacyjny, rozwinięcie akcji, zakończenie kacji, historia, miejsce akcji, czas akcji itp...
DZIĘKI :mrgreen:

Batman 

Wysłany: 2010-05-26, 19:25   

Na moje to Mawashi, nie ma co opowiadać, bo jest to samo co w każdym temacie, czyli forumowicze robią wielki syf, mimo tego że temat jest skończony i do zamknięcia

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-26, 19:45   

Mawashi napisał/a:
ejcie o co się rozchodzi ??
bo chyba już dawno nie w temacie jestem a czytać całego tematu dla przypomnienia nie chce mi się, może ktoś streści 4 strony tematu :?:
w skrócie: główni bohaterowie, punkt kulminacyjny, rozwinięcie akcji, zakończenie kacji, historia, miejsce akcji, czas akcji itp...
DZIĘKI :mrgreen:

Otóż za górami za lasami był pewien dzieciak(czyt. Ziomek lub grey18 zamiennie) chodził po zamku i mówił niestworzone historie o zabiciu smoka. Na co szlachta i mieszczaństwo(czyt. reszta forum) bardzo się oburzyła. I zażądali aby ten oto dzieciak pokazał im głowę smoka jako dowód. A że smok mimo że martwy odleciał to biedny dzieciak nie miał dowodów. Na to szlachta się oburzyła i zażądała publicznych przeprosin i oddania księżniczki której ów dzieciak porwał(jako nagrodę za smoka oczywiście). Ale niespodziewanie waleczny dzieciak wsiadł na swojego rumaka który jak się okazało był osłem. I na tym rumaku biegał wokół zamku i krzyczał że mieszkają tam sami niegodziwi jegomoście(czyt. debile bez obrazy). Na co mieszczaństwo i szlachta postanowili wyciągnąć konsekwencje i powiesić łotra. Wszystko przyszykowali i nawet kilku katów się znalazło ale że zamaskowani to ich tożsamość pozostaje nieznana. Zabrali księżniczkę. No i wieszają dzieciaka. A że dzieciak był gruby to i lina pękła. Na nieszczęście ów dzieciak upadając złamał się wpół i mimo wielu chęci i prób napraw kręgosłupa(moralnego) ze strony mieszczaństwa ów dzieciak nie chciał pomocy. Wyrósł mu więc garb. I wszyscy się z niego teraz śmieją. A mieszczaństwo i szlachta patrzy z politowaniem bo dzieciak mimo nauczki nadał tworzy poematy na temat smoka którego zabił(rzekomo).
I to jest mniej więcej streszczanie tej bezsensownej historii.

P.S. Zamknijmy już ten temat bo od początku sensu tu brak.
Z Pozdrowieniami was Kowal(który bacznie się przygląda i wykuwa topory dla kolejnych katów aby nie było sytuacji z linami)
Forum na wesoło:P Jeżeli kogoś uraziłem to wybaczcie mi ale jako że jestem tylko kowalem to prostak i niewykształcony człowiek ze mnie:)

SZA 

Wysłany: 2010-05-26, 22:27   

ale weny dostales :mrgreen:

Misiek 3 

Wysłany: 2010-05-27, 16:54   

diss na ziomka :-P

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Pakjer 

Wysłany: 2010-06-11, 20:13   

Ludzie! Ogarnijcie się ! Do czego to dochodzi? W gimnazjum mają się napi...ć jak na ulicy? Ludzie oni mają po 15 lat...jeszcze trochę i kastetami się zaczną napie...ać w szkole...gratuluje postawy życiowej.

Sajgon 

Wysłany: 2010-06-12, 10:46   

U mnie i już niestety tak jest...
Czasami bywa, ze 1 kl. gim z zapalniczkami sie tłuką o.O'

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Atomic 
UFC fan :)

Wysłany: 2010-06-12, 19:04   

Gimnazjum do najwieksza patologia umyslowa jaka moze byc wnoskujac po tych tematach
ktore znajduja sie w dziale ulica, oraz po komentarzach ziomka chociaz 13 lat to chyba
jeszcze masz mleko na brodzie. Po co zakladac takie tematy, w walce ulicznej bez
wiekszego przecwiczenia w spraingach i tak bedziesz uderzal wiatraki jak ci podskoczy
adrenalina. To tyle na ten temat.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-06-12, 20:37   

Atomic napisał/a:
po komentarzach ziomka chociaz 13 lat to chyba
jeszcze masz mleko na brodzie.
no ale juz nie zchodzmy na tematy ksiezy i snikersow ;)

Odpowiedz do tematu