Hej, chcialem sie zapytac forumowiczow o zdanie na temat polaczenia treningow boksu z zapasami. Co sadzicie o takim miksie? Zna ktos z was moze ludzi, ktorzy lacza te 2 style? Bardziej chodzi mi o walke na ulicy niz ring 1 vs 1. Pozdrawiam.
Noo zapsay same w sobie są dobre na ulicę, myślę, że to dobre połączenie, bo boks też jest dobry na ulicę, więc połączenie super, chociaż ja by wolał połączyć z MT, ale to pewnie dlatego, że chciałbym znać techniki kopane
Noo zapsay same w sobie są dobre na ulicę, myślę, że to dobre połączenie, bo boks też jest dobry na ulicę, więc połączenie super, chociaż ja by wolał połączyć z MT, ale to pewnie dlatego, że chciałbym znać techniki kopane
no taaaaak pewnie moze jeszcze powiesz ze hight/tornado kickami bys napierdalał na ulicy ?
no taaaaak pewnie moze jeszcze powiesz ze hight/tornado kickami bys napierdalał na ulicy ?
ustawa o kontroli publikacji i widowisk.
yyyyy.... Wszystko z Tobą ok? Jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie udzielaj.
Nie pucuj sie jak gowno wiesz.
yyyyy.... Wszystko z Tobą ok? Jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie udzielaj.
ustawa o kontroli publikacji i widowisk
Wyjedz na ulicy typowi z nogami to zobaczysz o co mi chodzi.
Uważasz, że MT nie jest skuteczne na ulicę? Haha To jeden z najskuteczniejszych SW pod ulicę w stójce. Poza tym nauczy się czytać. Napisałem, że chciałbym nauczyć się technik kopanych a nie, że chcę kopać 2m gościa po głowie... Nie sadź się o byle co, byle, żeby się doczepić, bo jest to żenujące. Nie będę się kłócił ustawa o kontroli publikacji i widowisk.
Ja tam bym nie powiedział żeby hight-kick na ulicy był złym rozwiązaniem. Jeśli potrafisz go wykonać na ringu to czemu nie potrafisz na ulicy? To zależy od tego jak jesteś rozciągnięty i jakie masz spodnie.
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw
Ja tam bym nie powiedział żeby hight-kick na ulicy był złym rozwiązaniem. Jeśli potrafisz go wykonać na ringu to czemu nie potrafisz na ulicy? To zależy od tego jak jesteś rozciągnięty i jakie masz spodnie.
Nooo.
Ale na ustawce raczej nie biega sie w spodenkach do vale tudo albo do tajskiego.
A w dzinsach jest to raczej nie mozliwe.
Ostatecznie w dresie ale jakos tego tez nie widze.
2 kwestia buty.
Raczej mojimi najkami z 3-4 centymetrowym jezykiem mocno nie kopne.Co najwyzej spadnie mi.
Pozatym nie wykonujesz kopniecia na stabilnej macie albo ringu tylko w jakims chujowym lesie/polanie albo co mozna wziasc pod uwage oblodzone/zasniezone ulice.
Uważasz, że MT nie jest skuteczne na ulicę? Haha To jeden z najskuteczniejszych SW pod ulicę w stójce
Dopóki się nie potkniesz, nie poślizgniesz, nie zostaniesz wywrócony przez przeciwnika. A w walce masz na to spore szanse. Im wyzej machasz nogami, tym większe.
zalewa napisał/a:
Ja tam bym nie powiedział żeby hight-kick na ulicy był złym rozwiązaniem.
No to ja Ci mówię.
Cytat:
Jeśli potrafisz go wykonać na ringu to czemu nie potrafisz na ulicy?
Bo na ringu sędzia zatrzyma walkę, gdy się wywrócisz.