Przełam się.Każdy tak miał.Ja kiedyś też miałem taką blokadę, i jak kiedyś udało mi się gościa strzelić to już przeszła.Oczywisćie pozniej sie lapy trzesly itp, ale teraz juz nic takiego sie ne dzieje :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Sajgon, mi się wydaje że dostawałem w pechowe miejsca i schodziłem po 1 ciosie:( np.dostałem w nos (połamany) dostałem tak mocno i myślę,że przez to że po 1 spłynąłem nie ma wiary w siebie i cały czas tak myślę :"Dostanę 1 i się położę!"
Elo. Może już był taki post w temacie albo już był o tym temat, ale jakoś nie znalazłem. Co sądzicie o tym, jak ktoś przed walką (oczywiście 'uliczną') wkłada w pięść np. zapalniczkę ? Kolega próbował mi wmówić, że dzięki temu uderzenie jest dużo silniejsze, oczywiście go wyśmiałem, jak się okazało, bez tej zapalniczki nie potrafił nawet dobrze pięści złożyć (jego zaciśnięta pięść wyglądała, jakby owinął kciuka resztą palców). Napiszcie co o tym sądzicie, dla mnie to bezsens
Frank
Wysłany: 2009-10-20, 17:10
Motyw zapalniczki jest powszechnie znany, chyba skuteczny, skoro produkowane są "bronie" działające jak owe zapalniczki. Czyli wypełniające pięść.
Samej zapalniczki jednak się nie poleca. Ktoś tu nawet na forum pisał, że mu wybuchła w łapie (niestety, nie pamiętam kto to był)
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-10-20, 17:59
przemoxD, z tego co wiem,czasem w walce człowiek zapomina i zaciska palec i potem są powybijane czy inne gówna,a gdy sie trzyma zapalniczkę to oczywiście nie da się palca zacisnąć,do tego niby jakaś w różnice w sile jest - ile w tym prawdy,nie wiem ktoś bardziej doświadczony powinien się wypowiedzieć.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Raczej zadnej sily nie dodaje na moje to tylko tyle ze piesc jest twardsza i ze lepiej sie uklada piesc (z tym drugim to nie wiem jak jest bo to slyszalem)
Wysłany: 2009-10-20, 18:58
stilian napisał/a:
napiszmy do Kimbo
On pewnie też nie będzie w tym obeznany bo zawsze walczył bez zapalniczek :D Ale koleś jest przechu... mnie 1 strzałem by zmiótł z powierzchni ziemi.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Do walki na ulicy to znajomość sztuki walki to jedno, ale też jakiś sprzęt Pałka teleskopowa lub Gaz paraliżujący. Wtedy powinieneś ze spokojem pokonać kilku przeciwników, żeby mieć czas na ucieczkę.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-07-04, 14:25
Bartus8895, teee archeolog...