Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nastawienie na walke...
Autor Wiadomość
Batman 

Wysłany: 2010-08-13, 21:40   

Co do umawianych solówek, to moje zdanie jest takie, że to jest po prostu błazenada, jak miałbym walczyć, to w tej chwili, co się zaczęło, nie będę się bawił, walczę od razu, bo głupie jest się umawianie, w tym czasie zdąrzy mi przejść i ochłonę...

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-13, 22:22   

Batman napisał/a:
Co do umawianych solówek, to moje zdanie jest takie, że to jest po prostu błazenada, jak miałbym walczyć, to w tej chwili, co się zaczęło, nie będę się bawił, walczę od razu, bo głupie jest się umawianie, w tym czasie zdąrzy mi przejść i ochłonę...

otóż to, odejdzie mie dobre nastawienie na walkę i tyle
i trzeba czekać do następnego razu, jak ktoś zaczepi :mrgreen:

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-14, 11:57   

Mawashi napisał/a:
Ziomek. napisał/a:
Killu napisał/a:

w tibię pykasz czy udajesz takiego :?:

Takiego czyli jakiego?

Batman - a jakbyś się zachował np. w szkole ktoś zaczepia Twojego kumpla masz ochotę mu wypierdzielić ale nauczyciele ciągle się patrzą... Rzadko zdarza się aby od razu na korytarzu ktoś komuś wy**** zwykle na solufky się umawiają. Przykład ze szkoły nie ma co porównywać do innych przykładów.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-08-14, 12:07   

Ziomek. napisał/a:
np. w szkole ktoś zaczepia Twojego kumpla masz ochotę mu wypierdzielić ale nauczyciele ciągle się patrzą... Rzadko zdarza się aby od razu na korytarzu ktoś komuś wy**** zwykle na solufky się umawiają

nie boisz się bić poza szkoła a w szkole gdzie ktoś patrzy to tak? WTF? Albo ja jestem ograniczony albo sam nie wiem. Konsekwencje pobicia w obu przypadkach są takie same. Wystarczy że jeden z widzów doniesie na was. Tak więc ustawianie się jest dla mnie głupotą. Ogólnie bijatyka jest głupotą. Dużo łatwiej jest uniknąć bijatyki niż potem się tłumaczyć co, po co i dlaczego.

Nie rozumiem tego młodego pokolenia.

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-14, 13:20   

Ja nie pisałem a swoim przykładzie. Ale jednak jakby tak pomyśleć to nie uderzyłbym gościa na korytarzu przy wszystkich. Od razu bym wyleciał do psychologa szkolnego i dyrektorki . A pózniej codziennie do psychologa przez jakieś 1-2 miesiące.

Mój kumpel ze szkoły uderzył gościa w szatni na wfie gdy ten do niego podskakiwał. Przyznał się dostał jeszcze pochwałę za to (hehe ;D ) i przez 2 miesiące do psychologa chodził szkolnego xP.

W 1 klasie zdarzyła mi się tylko jedna solufka nie umawiana. Przy kumplach gościa załatwiłem i nie było żadnego halo. Gościu przyszedł na 2 dzień z limem pod okiem. Nauczyciele nic się nie dowiedzieli po prostu gościu nie chciał się przyznać że dostał.

Zależy przy jakich ludziach i nauczycielach komuś wjebiesz. Jedni cię jeszcze pochwalą za to a inni będą chcieli cię udupić. Jednym słowem trzeba myśleć ;-)

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-14, 14:16   

Ziomek. napisał/a:
Ja nie pisałem a swoim przykładzie. Ale jednak jakby tak pomyśleć to nie uderzyłbym

to przestań myśleć, to będzie wszystko cacy :evil:
nie pisałeś o swoim przykładzie
a niżej piszesz o czyimś i o swoim głupim przykładzie
tak więc, przestań myśleć, bo za dużo myślisz i się pocisz przez to

Cytat:
Mój kumpel ze szkoły uderzył gościa w szatni na wfie gdy ten do niego podskakiwał. Przyznał się dostał jeszcze pochwałę za to (hehe ;D ) i przez 2 miesiące do psychologa chodził szkolnego xP.

W 1 klasie zdarzyła mi się tylko jedna solufka nie umawiana. Przy kumplach gościa załatwiłem i nie było żadnego halo. Gościu przyszedł na 2 dzień z limem pod okiem. Nauczyciele nic się nie dowiedzieli po prostu gościu nie chciał się przyznać że dostał.

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-08-14, 22:02   

Ziomek. napisał/a:
Ja nie pisałem a swoim przykładzie. Ale jednak jakby tak pomyśleć to nie uderzyłbym gościa na korytarzu przy wszystkich. Od razu bym wyleciał do psychologa szkolnego i dyrektorki . A pózniej codziennie do psychologa przez jakieś 1-2 miesiące.

Zależy przy jakich ludziach i nauczycielach komuś wjebiesz. Jedni cię jeszcze pochwalą za to a inni będą chcieli cię udupić. Jednym słowem trzeba myśleć ;-)

Dziwie się jednemu, czemu ten osobnik ciągle udziela się jeszcze na tym forum?! Eh......ziomek napisałeś w którymś temacie, że masz gdzieś patriotyzm i Polskę i chętnie wyjechałbyś za granice aby tam życ....... to ja dam ci rade odemnie: JAK CI SIE NIE PODOBA W POLSCE TO WYPIERDALAJ STĄD!. bo jak mam widziec a tym bardziej słyszec takich ludzi w naszej ukochanej Polsce to krew mnie zalewa :evil: , tak trzeba przyznac że dzisiejsza młodzież to banda niedouczonych debili (oczywiście nie wszyscy), którym tylko komputer i imprezy w głowie :evil: ! .Kiedyś przynajmniej jakiś patriotyzm był, bo i uczyli w domach a teraz.......... szkoda gadac.

YOSHIDA 

Wysłany: 2010-08-14, 23:59   

Bielik6- Powiedz mi co wnosisz do tematu ????
Czy to forum jest po to aby kogoś obrażać/poniżać i sie kłócić czy żeby móc wyrazić dane zdanie na dany temat.

To że ktoś jest patriotą to nie znaczy że musi całe życie gnić w swoim kraju i tylko polska kubasa tylko polska wódka, Można być patriotą być za starymi polskimi tradycjami ale może ci sie nie podobać na przykład nieład jaki w kraju panuje lub zachowanie polityków iż widzisz że nie przynosi to ani pożytku kraju jak i ludziom i też to że kocham swoje państwo doceniam że Polacy walczyli umierali za to żeby mugł chociażby siedzieć teraz przed tym komputerem i mówić po polsku mieć swoją historie a nie być np jednym z Niemiec, To nie oznacza to że nie mogę lubić jak że innego kraju w którym sie odnajduje tak jak i ojczyźnie "Mój przykład".

Dziękuje, pozdrawiam

Bielik6 
Aurea dicta

Wysłany: 2010-08-15, 01:22   

YOSHIDA napisał/a:
To że ktoś jest patriotą to nie znaczy że musi całe życie gnić w swoim kraju i tylko polska kubasa tylko polska wódka, Można być patriotą być za starymi polskimi tradycjami ale może ci sie nie podobać na przykład nieład jaki w kraju panuje lub zachowanie polityków iż widzisz że nie przynosi to ani pożytku kraju jak i ludziom i też to że kocham swoje państwo doceniam że Polacy walczyli umierali za to żeby mugł chociażby siedzieć teraz przed tym komputerem i mówić po polsku mieć swoją historie a nie być np jednym z Niemiec, To nie oznacza to że nie mogę lubić jak że innego kraju w którym sie odnajduje tak jak i ojczyźnie "Mój przykład".
Po pierwsze to wcale nie mówiłem, że prawdziwy Polak to ma wszystko Polskie jeści i pic itd.Ale czy nie uważasz że jeśli ktoś powiedział: "Haha ;D Nie jestem patriotą mam głęboko to w kontowni. Nie ja mam budować państwo tylko ludzie którzy tego chcą... sam wolałbym za granicę wyjechać. Zobaczymy jak to będzie za parę lat".To tacy debile co narzekają na Polskę ale tak naprawdę przynoszą jej tylko wstyd bo tylko ją oceniają a sami nie potrafią coś dla niej zrobic :evil: .Gardzę takimi co nie szanują naszego kraju.Do ciebie Yoshida: może naucz się "nieco" lepiej czytac bo nie wcale nie mówię o jakimś rodzaju "fanatycznego patriotyzmu".

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-08-15, 10:27   

A więc co do nastawienia na walkę uważam że......

(taki był temat i nie róbmy offtopa znowu)

Batman 

Wysłany: 2010-08-22, 15:23   

Ziomek. napisał/a:
Batman - a jakbyś się zachował np. w szkole ktoś zaczepia Twojego kumpla masz ochotę mu wypierdzielić ale nauczyciele ciągle się patrzą... Rzadko zdarza się aby od razu na korytarzu ktoś komuś wy**** zwykle na solufky się umawiają. Przykład ze szkoły nie ma co porównywać do innych przykładów.

Nie wiem, nie miałem takiej sytuacji i nie ma co gdybać, ale wiem, że na pewnie nie umawiałbym się, bo adrenalina by mi spadła i miałbym to w dupie, a jak byłbym bardzo zdenerwowany, pewnie bym zadziałał, bo niezauważyłbym nauczycieli.

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-22, 16:16   

[quote="Bielik6"]
Ziomek. napisał/a:

Dziwie się jednemu, czemu ten osobnik ciągle udziela się jeszcze na tym forum?! Eh......ziomek napisałeś w którymś temacie, że masz gdzieś patriotyzm i Polskę i chętnie wyjechałbyś za granice aby tam życ....... to ja dam ci rade odemnie: JAK CI SIE NIE PODOBA W POLSCE TO WYPIERDALAJ STĄD!. bo jak mam widziec a tym bardziej słyszec takich ludzi w naszej ukochanej Polsce to krew mnie zalewa :evil: , tak trzeba przyznac że dzisiejsza młodzież to banda niedouczonych debili (oczywiście nie wszyscy), którym tylko komputer i imprezy w głowie :evil: ! .Kiedyś przynajmniej jakiś patriotyzm był, bo i uczyli w domach a teraz.......... szkoda gadac.

Ten osobnik ciągle udziela się na forum i nie możesz nic zrobić :).

Może przesadziłem nie mam gdzieś ludzi,polaków,rzeczy których jednak były ważne w naszej historii . Ale ty raczej się nie interesujesz polityką :). Przecież prawie każdy to potwierdzi że to banda skurwieli. I nie mamy na to prawie żadnego wpływu.I dlatego nie ma zbyt wielu patriotów. Znam parę osób związanych z Polską głównie przez mego ojca. I jednak nasłuchałem się ich to także mają gdzieś. Gdybyś ich poznał także pewnie zmieniłbyś zdanie :). Chętnie stąd wypierdolę za ileś tam lat :). Ohh twoja ukochana Polska na pewniaka nigdy nie miałeś problemów z którymi boryka się 90% społeczeństwa i dlatego tak mówisz . Gadasz jakbyś był weteranem hahaha ;D. Wróc na ziemię. Aby być prawdziwym patriotą trzeba mieć to po prostu we krwi mimo wszystkich - i paru plusów a tacy ludzie to rzadkość.

"tak trzeba przyznac że dzisiejsza młodzież to banda niedouczonych debili (oczywiście nie wszyscy), którym tylko komputer i imprezy w głowie" - to po co siedzisz przed kompem? Ja tam nie widzę nic złego w imprezach. Chyba że ty siedzisz tylko przed kompem. Ale mniejsza o to.

"Nie ja mam budować państwo tylko ludzie którzy tego chcą..." - dobrze to ty sobie siedz w domku i wyzywaj takich jak ja ;D. Dużo tak zdziałasz. A Ty co nie jesteś polakiem? To nieczasem Ty także "budujesz państwo"?

"bo tylko ją oceniają a sami nie potrafią coś dla niej zrobic"

No dobrze to powiedz co ja mam dla niej zrobić. Ty napewno zmieniasz wszystko i jesteś zbawieniem co nie? Opowiedz coś weteranie. Ty oceniasz mnie a sam nie potrafisz nic zrobić. Prawdziwy patriota nie kłóciłby się z rodakiem ;).

YOSHIDA - cała prawda została zawarta w Twoim poście, popieram i nie mam nić więcej do powiedzenia :). Chyba że bielik.... wiadomo ;d

Batman 

Wysłany: 2010-08-22, 16:29   

Ziomek. napisał/a:
Ohh twoja ukochana Polska na pewniaka nigdy nie miałeś problemów z którymi boryka się 90% społeczeństwa i dlatego tak mówisz
Ty owe miałeś?
Każdy się z nimi spotyka nie zauważając ich, bo dopiero by się zauważyło, jakby się żyło parę lat gdzieś indziej i byś tutaj przyjechał, wtedy byś je zobaczył.
jak chcecie na ten temat podyskutować, to stwórzcie inny temat, albo wrzućci w taki, który będzie odpowiedni, tutaj nie odpiszę nikomu.

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-22, 17:21   

Mój ojciec jezdzi regularnie do Wielkiej Brytani. Ja byłem raz. I jednak to mówi za siebie.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-08-22, 21:42   

Wracac do tematu bo ostrzerzenia poleca.

Odpowiedz do tematu