Ja po prostu dzień przed lub kilka godzin przed biorę ciepłą kąpiel (jako że mam łazienkę ala japońska łaźnia ^^) i się wyciszam,to mi wystarczy zawsze bo skupiony jestem jedynie na walce
nie przejmuj się nim, on jest obłąkany i szuka nowych znajomych na forum
być może jego niedźwiedź pogryzł w ****
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
kur.. mac bo inaczej juz wyrazić się nie mogę możecie przestać się ciągle kłócić mam to w dupie o co i dlaczego ale albo piszczcie na temat albo wypier...
nie wchodzę tu po to żeby czytać kłótnie
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-08-23, 20:50
Ziomek. napisał/a:
Yaol dla ciebie każde odejście od tematu to kłótnia
TAK!!!
Ziomek. napisał/a:
Bo 22 lata w profilu każdy se może wpisać. Najlepiej podaj nk :)
Sam swojego wieku nie podajesz, a do tego wolasz o numer konta... no bez jaj.
[Oczywiscie prosze nie odpisywac na tego posta]
Macie farta, ze Batman was upomnial, a ja jestem chlapniety, wiec ten raz przymkne oko, ale ze nie ma nic za darmo, to... kto po tym poscie zapoczatkuje offtop'a dostanie odrazu bana. Dobrze czytacie, nie ostrzezenie a BANA!
Tak wiec...
WRACAC DO TEMATU ALBO BAN!!!
Zycze kolorowych snow.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski