Wysłany: 2010-08-15, 00:04
No dobrze, dobrze nie pomyślałem z biegu to napisałem
To prawda że ktoś cie zakatuje z nożem i jest dwa razy większy to możesz użyć innej broni tak aby sie obronić a nie zrobić napastnikowi krzywdy i dostajesz medal z kartofla a nie daj boże mu coś zrobisz to już masz sprawę
Z tą prowokacji bardziej chciałem podkreślić iż na pewno będzie miał mniej kłopotów niż tu ni zowąd komuś w pysk da
A swoją drogą to po co to w szkole rozwiązywać będzie wychodził spytać sie jaki ma problem względem niego i odrazu prosto z mostu w pysk i bić aż przeprosi no ale to moja wersja
ja jednemu kiedyś w klasie, [nauczyciel wyszedł z klasy], obrażał, gadał nie na temat, ale na mnie, to mu krzesłem dwa razy uderzyłem, a następnie podszedłem i szybkim ruchem uderzyłem bombę 2x w twarz, a na następny dzień to miał ślimaka pod okiem, a w inne dni to już do mnie nie pyskował, tylko cała klasa widziała, nikt więcej
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
ja jednemu kiedyś w klasie, [nauczyciel wyszedł z klasy], obrażał, gadał nie na temat, ale na mnie, to mu krzesłem dwa razy uderzyłem, a następnie podszedłem i szybkim ruchem uderzyłem bombę 2x w twarz, a na następny dzień to miał ślimaka pod okiem, a w inne dni to już do mnie nie pyskował, tylko cała klasa widziała, nikt więcej
I co chcesz dyplom za to? A może medal z frytkami.