Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pobicie w szkole - konsekwencje
Autor Wiadomość
YOSHIDA 

Wysłany: 2010-08-15, 00:04   

No dobrze, dobrze nie pomyślałem z biegu to napisałem

To prawda że ktoś cie zakatuje z nożem i jest dwa razy większy to możesz użyć innej broni tak aby sie obronić a nie zrobić napastnikowi krzywdy i dostajesz medal z kartofla :mrgreen: a nie daj boże mu coś zrobisz to już masz sprawę :oops:

Z tą prowokacji bardziej chciałem podkreślić iż na pewno będzie miał mniej kłopotów niż tu ni zowąd komuś w pysk da

A swoją drogą to po co to w szkole rozwiązywać będzie wychodził spytać sie jaki ma problem względem niego i odrazu prosto z mostu w pysk i bić aż przeprosi no ale to moja wersja

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-23, 10:13   

ja jednemu kiedyś w klasie, [nauczyciel wyszedł z klasy], obrażał, gadał nie na temat, ale na mnie, to mu krzesłem dwa razy uderzyłem, a następnie podszedłem i szybkim ruchem uderzyłem bombę 2x w twarz, a na następny dzień to miał ślimaka pod okiem, a w inne dni to już do mnie nie pyskował, tylko cała klasa widziała, nikt więcej 8-)

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-23, 10:25   

Mawashi napisał/a:
ja jednemu kiedyś w klasie, [nauczyciel wyszedł z klasy], obrażał, gadał nie na temat, ale na mnie, to mu krzesłem dwa razy uderzyłem, a następnie podszedłem i szybkim ruchem uderzyłem bombę 2x w twarz, a na następny dzień to miał ślimaka pod okiem, a w inne dni to już do mnie nie pyskował, tylko cała klasa widziała, nikt więcej 8-)

I co chcesz dyplom za to? A może medal z frytkami.

Wróbson 

Wysłany: 2010-09-08, 15:35   

Nie lepiej by było poczekać i zignorować to co on mówi do momentu opuszczenia terenu szkoły?;].

Odpowiedz do tematu