Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
problem przez pobicie
Autor Wiadomość
viszor 

Wysłany: 2010-02-03, 17:19   

Komaro napisał/a:
Nie wszędzie, gwarantuje Ci to.

w takim razie np. gdzie?

Komaro 

Wysłany: 2010-02-03, 17:27   

viszor napisał/a:
Komaro napisał/a:
Nie wszędzie, gwarantuje Ci to.

w takim razie np. gdzie?

Jak mieszkasz w Wawie mogę podać Ci nazwy, ale co to ma znaczenie np. wieśniacku klub Ekwador pod poznaniem a Stodoła w Warszawie.

viszor 

Wysłany: 2010-02-03, 17:38   

dobra ja uważam tak jak uważam a ty uważasz że znasz takie miejsca jakie znasz. ok niech tak będzie i pozostanie bo nie ma sensu teraz biadolić o klubach gdzie jakie są bo przez to temat zejdzie na nie właściwy tor, zresztą i tak już lekko zeszliśmy z tematu co do tego pobicia.

Killu 

Wysłany: 2010-02-03, 18:16   

Jak nie miales wczesniej konfliktu z "prawem" to nic Ci raczej nie zrobia, najwyzej jakas kara pieniezna. Takich kacapow to trza ostro lac ;)

adam_177 

Wysłany: 2010-02-03, 18:39   

świadków nie ma... nigdy wcześniej notowany nie byłem... ojciec pojechał dziś do nich zemną i gadaliśmy z jego ojcem i powiedziałem jak było że moją dziewczyne szarpał i wogóle i że dostał tylko strzał jeden no dodałem nawet że panna ma siniaka takiego na ręce od tego szarpania(tak naprawde niema) i że zezna że był agresywny a do tego pijany i jego ojciec powiedział że w takiej sytuacji nie bedziemy się po sądach ciągać i mój ojciec ma zemną pogadać a on pogada znim... wiec mam nadzieje że jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...

[ Dodano: 2010-02-03, 18:40 ]
a i do kolegi z wawy to wiesz ja właśnie w wawie w hybrydach byłem...

Komaro 

Wysłany: 2010-02-03, 19:02   

adam_177 napisał/a:
świadków nie ma... nigdy wcześniej notowany nie byłem... ojciec pojechał dziś do nich zemną i gadaliśmy z jego ojcem i powiedziałem jak było że moją dziewczyne szarpał i wogóle i że dostał tylko strzał jeden no dodałem nawet że panna ma siniaka takiego na ręce od tego szarpania(tak naprawde niema) i że zezna że był agresywny a do tego pijany i jego ojciec powiedział że w takiej sytuacji nie bedziemy się po sądach ciągać i mój ojciec ma zemną pogadać a on pogada znim... wiec mam nadzieje że jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...

[ Dodano: 2010-02-03, 18:40 ]
a i do kolegi z wawy to wiesz ja właśnie w wawie w hybrydach byłem...

No to wyjaśnia sprawę ;) Co tam się działo jak ja jeszcze mały dzieciak byłem ^^

adam_177 

Wysłany: 2010-02-03, 19:07   

z tego co widze w profilu masz 16 lat??

Komaro 

Wysłany: 2010-02-03, 19:10   

adam_177 napisał/a:
z tego co widze w profilu masz 16 lat??

I co z tego? Ale słyszało się różne rzeczy od starszych. Po za tym byłe parę razy w wieśniackich klubach w wawie.

Maniex_Szn 

Wysłany: 2010-02-03, 19:54   

amen20 napisał/a:
Ma napisane w profilu - 20 lat... "Najwyżej zawiasy" ? to go eliminuje z dużej części możliwości rozwoju i pracy w przyszłości.

Po zawiasach ??

1 słysze ..

Pimpek35 

Wysłany: 2010-02-03, 20:18   

Karany ;)

Batman 

Wysłany: 2010-02-03, 20:20   

Maniex_Szn napisał/a:
amen20 napisał/a:
Ma napisane w profilu - 20 lat... "Najwyżej zawiasy" ? to go eliminuje z dużej części możliwości rozwoju i pracy w przyszłości.

Po zawiasach ??

1 słysze ..
Np. nie może robić już w agencji ochrony, jako prawnik, policjant. prokurator, sędzia i inne zawody przecież to już jest w papierach, więc kto by wybierał pracownika, który ma namieszane w papierach, przecież nei wie do czego jest zdolny i może mu narobić jakiś strat.

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2010-02-03, 20:38   

Nie jest fajnie mieć zawiasy, mój brat nie tak dawno był na rozmowie klasyfikacyjnej - pierwsze pytanie: "Czy był Pan karany?". Moich 2/3 kolegów ma wyrok w zawieszeniu, chyba nawet nie zdają sobie sprawy w jakim są gównie.

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2010-02-03, 20:40   

Batman napisał/a:
Maniex_Szn napisał/a:
amen20 napisał/a:

Po zawiasach ??

1 słysze ..
Np. nie może robić już w agencji ochrony, jako prawnik, policjant. prokurator, sędzia i inne zawody przecież to już jest w papierach, więc kto by wybierał pracownika, który ma namieszane w papierach, przecież nei wie do czego jest zdolny i może mu narobić jakiś strat.

Haha, skąd to wziąłeś? Do tych zawodów wystarczy niekaralność za świadomie popełnione przestępstwa karne i skarbowe, w przypadku samych zawiasów po upływie tychże zawiasów ma się czyste papiery, czyli inaczej niekaralność.

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-02-03, 23:05   

adam_177 napisał/a:
jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...

Jak odwali, to niech Twoja dziewczyna założy sprawę o molestowanie i tyle.

Batman napisał/a:

Ech. Primo wiekszości ludzi to nie interesuje. Secundo nieporozumienie bierze się z niewiedzy o co naprawdę chodzi. W paru zawodach wymagane jest tzw "zaświadczenie o niekaralnosci", ale wbrew nazwie nie chodzi o to czy nie był karany, tylko o wyciąg z ewidencji Krajowego rejestru Karnego.
DrunkenMaster napisał/a:
w przypadku samych zawiasów po upływie tychże zawiasów ma się czyste papiery, czyli inaczej niekaralność.

Nie, nie ma. Zatarcie nie nastepuje jednocześnie z końcem zawiasów.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Maniex_Szn 

Wysłany: 2010-02-03, 23:53   

Kod:
DrunkenMaster napisał/a:
w przypadku samych zawiasów po upływie tychże zawiasów ma się czyste papiery, czyli inaczej niekaralność.

Nie, nie ma. Zatarcie nie nastepuje jednocześnie z końcem zawiasów.

Czyli jak mi sie teraz koncza zawiasy za 2 lata w lutym bodajze to dopiero po 5 latach bede mial czyste papiery tak jak po odbyciu zwykłej kary ?
Kod:

Odpowiedz do tematu