dobra ja uważam tak jak uważam a ty uważasz że znasz takie miejsca jakie znasz. ok niech tak będzie i pozostanie bo nie ma sensu teraz biadolić o klubach gdzie jakie są bo przez to temat zejdzie na nie właściwy tor, zresztą i tak już lekko zeszliśmy z tematu co do tego pobicia.
świadków nie ma... nigdy wcześniej notowany nie byłem... ojciec pojechał dziś do nich zemną i gadaliśmy z jego ojcem i powiedziałem jak było że moją dziewczyne szarpał i wogóle i że dostał tylko strzał jeden no dodałem nawet że panna ma siniaka takiego na ręce od tego szarpania(tak naprawde niema) i że zezna że był agresywny a do tego pijany i jego ojciec powiedział że w takiej sytuacji nie bedziemy się po sądach ciągać i mój ojciec ma zemną pogadać a on pogada znim... wiec mam nadzieje że jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...
[ Dodano: 2010-02-03, 18:40 ]
a i do kolegi z wawy to wiesz ja właśnie w wawie w hybrydach byłem...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-03, 19:02
adam_177 napisał/a:
świadków nie ma... nigdy wcześniej notowany nie byłem... ojciec pojechał dziś do nich zemną i gadaliśmy z jego ojcem i powiedziałem jak było że moją dziewczyne szarpał i wogóle i że dostał tylko strzał jeden no dodałem nawet że panna ma siniaka takiego na ręce od tego szarpania(tak naprawde niema) i że zezna że był agresywny a do tego pijany i jego ojciec powiedział że w takiej sytuacji nie bedziemy się po sądach ciągać i mój ojciec ma zemną pogadać a on pogada znim... wiec mam nadzieje że jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...
[ Dodano: 2010-02-03, 18:40 ]
a i do kolegi z wawy to wiesz ja właśnie w wawie w hybrydach byłem...
No to wyjaśnia sprawę ;) Co tam się działo jak ja jeszcze mały dzieciak byłem ^^
Ma napisane w profilu - 20 lat... "Najwyżej zawiasy" ? to go eliminuje z dużej części możliwości rozwoju i pracy w przyszłości.
Po zawiasach ??
1 słysze ..
Np. nie może robić już w agencji ochrony, jako prawnik, policjant. prokurator, sędzia i inne zawody przecież to już jest w papierach, więc kto by wybierał pracownika, który ma namieszane w papierach, przecież nei wie do czego jest zdolny i może mu narobić jakiś strat.
Nie jest fajnie mieć zawiasy, mój brat nie tak dawno był na rozmowie klasyfikacyjnej - pierwsze pytanie: "Czy był Pan karany?". Moich 2/3 kolegów ma wyrok w zawieszeniu, chyba nawet nie zdają sobie sprawy w jakim są gównie.
Ma napisane w profilu - 20 lat... "Najwyżej zawiasy" ? to go eliminuje z dużej części możliwości rozwoju i pracy w przyszłości.
Po zawiasach ??
1 słysze ..
Np. nie może robić już w agencji ochrony, jako prawnik, policjant. prokurator, sędzia i inne zawody przecież to już jest w papierach, więc kto by wybierał pracownika, który ma namieszane w papierach, przecież nei wie do czego jest zdolny i może mu narobić jakiś strat.
Haha, skąd to wziąłeś? Do tych zawodów wystarczy niekaralność za świadomie popełnione przestępstwa karne i skarbowe, w przypadku samych zawiasów po upływie tychże zawiasów ma się czyste papiery, czyli inaczej niekaralność.
jeśli jego mamuśka nic odwali to jest po problemie...
Jak odwali, to niech Twoja dziewczyna założy sprawę o molestowanie i tyle.
Batman napisał/a:
Ech. Primo wiekszości ludzi to nie interesuje. Secundo nieporozumienie bierze się z niewiedzy o co naprawdę chodzi. W paru zawodach wymagane jest tzw "zaświadczenie o niekaralnosci", ale wbrew nazwie nie chodzi o to czy nie był karany, tylko o wyciąg z ewidencji Krajowego rejestru Karnego.
DrunkenMaster napisał/a:
w przypadku samych zawiasów po upływie tychże zawiasów ma się czyste papiery, czyli inaczej niekaralność.
Nie, nie ma. Zatarcie nie nastepuje jednocześnie z końcem zawiasów.