z moją dziewczyna do szkoły chodzi koleś który już w tamtym roku sie do niej podwalł tylko że jeszcze ja byłem w szkole i sie troche bał no i ja skończyłem tą szkoły i ostatnio dowiedziałem sie ze on z zaskoczenia próbował ja pocałować dostał z liścia w twarz od mojej dziewczyny jak sie dowiedziałem to postanowiłem że trzeba gnoja uspokoić i tak ostatnio stoimy sobie na dyskotece no i on podchodzi lekko nawalony i łapie moją dziewczyne za rękę i mówi że chce zatańczyć to ja go odepchnąłem i mówie że ma 5 sekund bo inaczej źle sie dla niego skońćzy a on stoi no to ja stoje spokojnie i licze do 5 no i jak już doszedłem do 5 do wywaliłem mu tak bardzo mocny sierpowy koleś sie wywalił a ja poszedłem z tamtą żeby mnie ochrona nie wywaliła... i wczoraj wieczorem dzwoni do mnie matka tego kolesia że zrobiła obdukcje i że jej syn ma wstrząs mózgu i że rząda odszkowania... i tu pytanie do was czy po jednym strzale może mieć wstrząs mózgu?? i czy jeśli stało sie to w sobote a ona zrobiła obdukcje wczoraj czy jest to ważne bo kiedyś słyszałem że można zrobić tylko do 24 godzin od faktu...
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-03, 13:31
Powodzenia, żeby z tego nic złego nie wynikło, z gnojami trzeba postępować konkretnie, a potem taki palant się poskarży i Ty przez jego chamstwo będziesz miał jeszcze przechlapane
a według mnie to nic nie będzie. trochę szumu i tyle. obdukcja po takim czasie i do tego brak świadków bo kto tak naprawdę ci będzie z dyskoteki zeznawał i łaził przez to po sądach? a nawet jeśli to i tak jest pełno wariantów by się wybronić z tego dobrze zrobiłeś, trzeba było od razu a nie liczyć do 5 ja bym gościa za takie coś na oiom posłał
Znajdz sobie swoich swiadkow, ze typ w stosunku do CIebie byl agresywny i do dziewczyny i tym, ze np. popchnal Ciebie sciagnal na siebie sierpa ;) poza tym jak taka bombe masz to wal nastepnym razem po brzuchu, tez bedzie spokoj i malo widoczne powierzchniowo.
poza tym jak taka bombe masz to wal nastepnym razem po brzuchu
albo w podbródek
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-03, 15:17
viszor napisał/a:
a według mnie to nic nie będzie. trochę szumu i tyle. obdukcja po takim czasie i do tego brak świadków bo kto tak naprawdę ci będzie z dyskoteki zeznawał i łaził przez to po sądach? a nawet jeśli to i tak jest pełno wariantów by się wybronić z tego dobrze zrobiłeś, trzeba było od razu a nie liczyć do 5 ja bym gościa za takie coś na oiom posłał
A kamery w klubie? Chociaż klub będzie umyje od tego ręce żeby nie było, że tam są bójki i powie, że w ten dzień się popsuły kamery i koniec.