Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-11, 10:06
To już zaczyna się robić nudne Co patrzę w ten dział to jakiś dzieciak ma ten sam problem. Jak się boisz, że oberwiesz to się nie bij..proste???
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Worek to zawsze coś, ale sam się dużo nie nauczysz od trenowania samemu bez odpowiedniej wiedzy możesz się nabawić złych nawyków, albo doznać kontuzji ;>...
Radzee ci powiedzieć o swojej przykrej sytuacji komuś z rodziny i po sprawie, bo jak już pisałeś o samobójstwie to lepiej tego w sobie nie dusić.
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Ostatnio zmieniony przez MarcinMT 2009-11-11, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie pomoże raczej, w Olku masz sporo klubów i polataj z ulotkami przed alfą albo na starówce w weekendy to Ci starczy na treningi. Bardzo dobra sekcja MT, jest boks, BJJ, JJ, Tae Kwon Do, MMA i dużo, dużo innych.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Haha do ulotek przyjmuja bez problemow 14 latkow ale ulotek nie polecam bo zadko kiedy zdaza sie ze zaplaca wiem bo moja kuzynka chodzila czestona ulotki i jej 2 razy nie zaplacili.
idz na boks gdzies na forum tutaj bylo ze jest za darmo ale nie wiem czy to prawda... idz i sprawdz a jak bedzie platny to mysle ze nie bedzie drogi jak inne sw