np, How are you Jak się masz
albo How old are you Ile masz lat
itd.. bardzo prosto
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
To tak spytam po co wy trenujecie. Ja bym trenował po to żeby obronić siebie albo swoją dziewczynę na ulicy. Chociaż bym próbował się bronić jak tylko się da.
na pierwszy trening poszedłem z powodów czystej samoobrony dlatego na kravke się skusiłem. Ale z czasem stało się to moim zamiłowaniem i na szczęście rzuciłem kravke. I teraz trenuje bo po prostu lubię to. Iść na trening nauczyć się czegoś po sparować się. Ale największą przyjemność sprawią jak po miesiącach treningów i ciężkiej pracy zaczynasz sobie na sparingach radzić z tymi co na początku łomot ci spuszczali. Podobno wygrana na zawodach to ogromna satysfakcja ale ja jeszcze tego nie doświadczyłem chociaż może za parę miesięcy spróbuje swoich sil. Ważne że cały czas do przodu. No i powód treningów jest jeszcze jeden prócz zapełnienie sobie wolnego czasu. Kiedy trenuje czuje się w jakiś sposób wyjątkowy bo patrze i wśród mojego towarzystwa tylko pojedyncze osoby trenują i to mnie też motywuje że należę do tej ,,elity" Powodów jest w sumie wiele.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Ale odbiegacie od tematu
Po pierwsze jedziesz tam samochodem parkujesz sobie pod klubem i masz bez przypału nikt nie będzie łoił samochodu z pod klubu przy głównej ulicy
Po drugie nie mają zbyt dobrej opinii ale bez przesady normalni ludzie tam mieszkają a nie jakaś hołota.
Także wsiadaj w samochód i leć na trening
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy