Wracając do filmiku koleś jak dla mnie średni... tzn. nie od razu uważam się za zajebistego tylko on jest silny. I tyle - dobry uderzacz jakby wysłał strzała w kierunku takiego >50kg emo to by emo poleciało 3m do tyłu, a koleś jak ich uderza to tylko im się mordki obracają... i te rzuty też nie specjalne... pomijam to że on ma chyba nasrane w głowie, że tak ich klepie (oni jeszcze bardziej że się nie bronią), chyba , że to jakieś osobiste porachunki. Pozdro
w osobistych porachunkach nie klepał by kilku emo bez żadnej reakcji z ich strony, i przy śmiechach kolegów, pozatym dziwi mnie ( jak ktoś wcześniej wspomniał) to że na początku gdy jeden z emo oberwał i poderwał się do tego ruska i chciał się z nim bić to następny go przytrzymał przez co znowu oberwał...
A co, zrobili wam coś? Jezus, kur** maria, jak można być tak płytkim żeby oceniać kogoś po ubiorze, fryzurze czy subkulturze? Słabo się robi na widok ludzi którzy zaczepiają kogoś za "nie taki" wygląd. Takich przypadków jest mnóstwo, można dostać w ryj za fryzurę, szalik czy kur** nie modne spodnie. Rzygać się chce, czasami wstydzę się ze należę do subkultury zwanej ludźmi.
Mi tam Emo nie przeszkadza, bo nic większego nie robią, ale punki i skini to takjakby ciekawsza wersja dresow Jakby byli tacy jak Emo to co innego.Niech sie tna, placza, mi to tam zwisa, aby tylko nie robili wyskokow
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-11-08, 20:11
dirty44 napisał/a:
kur** maria
O to ciekawe.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-11-08, 20:40
Lucjusz1992 napisał/a:
dirty44 napisał/a:
kur** maria
O to ciekawe.
a mówiło się,że Maryja była dziewicą
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC