Ale baran...
Ale oni też pojeby.10 kolesi rozmiażdżył jeden Widać, że kolo ma coś z zapasów i nie jest zwykłym drechem, ale to nie zmienia faktu, że ma mózg jak wiewiórka ;d
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Może wybrali oklep od jednego niż od 5 na raz których słychać w tle. Dziwi mnie to że się nie próbowali bronić albo poprostu spierdalać . Widocznie EMO nie toleruje przemocy ^^.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-10-21, 21:22
Oo...On tak jak w worek walił,żadnego oporu.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Ogolnie emo zadnego nie znam no ale nie przepadam za nimi osobiscie lecz nie pizgam pierwszego lepszego ktorego zobacze ten koles to jakis frajer kurde nei lubie takich najchetniej bym dolecial do niego mozliwe ze bym nie wygral ale napewno by dostal pare ciosow w morde i bym sie lepiej czul bo mnie taka wiara wkurza...
Jakby sie zebrali to bygo sklepali i byloby klopot roziazany, a jak przynajmniej maja kolejny powod zeby sie pociac giletami
Dokładnie.Dresików było 5, tamtych emo nie mniej.Może i by dostali trochę po łebku, ale tak czy siak dostali więc nie mieli nic do stracenia
Albo mogli chociaż uciekac xP
Boruta napisał/a:
PS. Poziom zdebilenia na tamtym forum jest załamujacy.
W ogóle jaka kretyńska nazwa o_O O co tam chodzi?Wrzucają filmiki jak jedzą koty czy jak?Nie rozumiem sensu powstawania for o takim temacie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Jaki to jest bezsens jak ktoś wyzywa się fizycznie na drugiej osobie za to jaka ona jest... Swoją droga dziwne że solidarnie dostawali po ryju, ale nie ma co nad faktem dyskutować.
I tak najlepsze jest to forum gdzie ktos to napisał myślałem że spadne z łóżka czytając wypociny tych ludzi ;p