Nie radzę atakować na brzuch, kolana. Zanim zdążysz walnąć mu w kolana albo w coś innego tu już dostaniesz w twarz. Nie musisz się bić w budzie umów się nim poza teren szkoły i od razu ciosy na mordę. Będziesz miał usprawiedliwienie że cię sprowokował
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Zanim zdążysz walnąć mu w kolana albo w coś innego tu już dostaniesz w twarz.
w walce chodzi o to, żeby "walnąć mu w kolana" tak, aby nie "dostać w twarz".
Nie wiem kto by był na tyle głupi aby dać sobie rozwalić kolano... początkujący może to sobie wybić z głowy.
Killu ale po co ma się bić na terenie budy? A za terenem po prostu nauczyciele nie mają nic do gadania. Chyba że ten przegrany pójdzie się poskarżyć to inna bajka
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-24, 09:17
Tibex napisał/a:
A za terenem po prostu nauczyciele nie mają nic do gadania.
Tak ci się wydaje?? W szkołach do których chodziłem mimo iż jakieś bójki były poza terenem szkoły to nauczyciele i tak się "przypieprzali".
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-24, 16:06
Tibex napisał/a:
U nas nauczyciele nic nie wiedzą załatwiamy po prostu sprawy poza terenem
U was to rzeczywiście nauczyciele są dziwni..każą wam trenować przy -20 nic nie wiedzą o bójkach..skąd ty w ogóle jesteś?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
U nas nauczyciele nic nie wiedzą załatwiamy po prostu sprawy poza terenem
U was to rzeczywiście nauczyciele są dziwni..każą wam trenować przy -20 nic nie wiedzą o bójkach..skąd ty w ogóle jesteś?
W notatniku sobie zapisz że do -15 a nie wymyślasz jakieś bzdety. Po co mam mówić gdzie mieszkam? Skończcie mnie pytać bo dostaniecie warna za offtopa %)
W takim razie skąd u was nauczyciele wiedzieli o tym? Od św. Mikołaja? ;D Czy ja mówiłem że nie znają się na bójkach?