Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Strach przed uderzeniem
Autor Wiadomość
luksik15 

Wysłany: 2009-08-07, 13:05   Strach przed uderzeniem

Zawsze gdy sie z kimś leje boje sie go uderzyc, poniewaz boje sie ze zrobie mu krzywde, np rozpiz..... mu leb albo nos i potem przewalone. jak ten strach pokonac ? zawsze chce wygrywac za kazda cene

woyoCK

Wysłany: 2009-08-07, 13:09   

Pomysl sobie ze jak nie ty mu dasz w morde to on tobie :)

viszor 

Wysłany: 2009-08-07, 16:12   

a rozwal mu ten łeb i nos :-P a co się będziesz :-P jak zaczął to dostał... proste :mrgreen:

HeadHunter 

Wysłany: 2009-08-07, 16:14   

Jak on cie atakuje to sie nie boi wiec mu oddaj 8-)

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2009-08-07, 16:16   

Mam to samo ziomek ;P a raczej miałem, chłopaki dobrze ci gadają, jeśli nie on to ty dostaniesz ;P Najlepiej jak się zmotywujesz odpowiednio xD np. tak jak w moim przypadku spruli się do mojej qmpeli ja pomyślałem " Kozaczki z was ze dziewczynę lejecie" no i dostali tak ze nie wiedza gdzie wiać jak mnie teraz widzą ;P

Telesik 
Kill Them All

Wysłany: 2009-08-07, 17:20   

JAk mieszkasz w Rzeszowie to masz tam bardzo dobry klub MT... Zapisz sie i po pewnym czasie ten strach minie

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-08-07, 18:31   

to jest tak ja zaczynem trenować to strasznie sie bałem sparować na stojce ale jakos mi to minelo i w miare jest spoko wiadomo trzeba to caly czas cwiczyc :D :PP ,a na ulicy sie jeszcze nigdy nei biłem i choć trenuje w sumie moze i dalvym sobie rade ale nie jestem przekonany i raczej unikam bójek nawwet jak ktos bura :P

Pimpek35 

Wysłany: 2009-08-07, 19:16   

Ja sie zastanawiam czy osoby, ktore pisza, ze boja sie konsekwencji, czy tak naprawde nie boja sie po prostu kogos uderzyc , tak po prostu. Ja sam nigdy nie moglem uderzyc pierwszy i wydaje mi sie, ze nadal mialbym przeciwskazania przed tym. Zaden wstyd.

A jesli naprawde chodzi o konsekwencje co wydaje mi sie smiesznym,skoro ktos Ciebie atakuje, a Ty boisz sie, zeby jemu krzywdy nie zrobic. Skoro swiadomie chce Tobie cos zrobic to powinien zdawac sobie z tego sprawe co moze sie jemu stac, jesli nie to od tej pory bedzie wiedzial. Albo Ty albo on, tak nalezy to rozumiec.

Emilob 

Wysłany: 2009-08-10, 12:38   

Pimpek35 napisał/a:
Skoro swiadomie chce Tobie cos zrobic to powinien zdawac sobie z tego sprawe co moze sie jemu stac

No ale wiekszosc przypadkow polega na tym ze koles jest nawalony albo nacpany i nie ma swiadomosci a ty np. jestes trzezwy wiec u ciebie ta swiadomosc wystepuje. Pozatym tez tak mam ze sie boje uderzyc pierwszy no chyba ze dostane to wtedy juz nie patrze na nic :-P

Przemi 
SHOT

Wysłany: 2009-08-10, 21:49   

Boisz się kogoś uderzyć ? Ja tam wale zawsze pierwszy ;-) Może akurat padnie :-D
Ale też mam mały problem, przed walką jeżeli wcześniej wiem że takowa się odbędzie to
jestem zajebiaszczo zestresowany, przyśpieszony oddech itp. też tak macie???

Majkel

Wysłany: 2009-08-10, 21:59   

Cytat:
jestem zajebiaszczo zestresowany, przyśpieszony oddech itp. też tak macie???

chyba każdy tak ma :)

Emilob 

Wysłany: 2009-08-10, 22:07   

No kazdy do poki nie wzrosnie adrenalina i nie poleca ciosy :-P

doctor73

Wysłany: 2009-08-11, 01:44   

szczerze, nie pokonasz tego,nie myśl tylko działaj potem myśl zaufaj odruchom ale bez przesady, miałem zdarzenie- dostałem po oczach gazem potem cios ... za żywopłotem nawet fajnie było wstałem przeszłem przez krzaki i gościu miał spotkanie z chodnikiem ale potem jego koledzy którzy wysiedli z samochodu z bejzbolami dali mi łupnia po tygodniu czasu pękł mi krwiak na mózgu i miesiąc czasu na neurologii...... bądź sobą, masz ręce nie tylko po to żeby jeść a nogi potrafią trochę więcej niż tylko nosić twoją d... NIE BÓJ SIĘ UŻYĆ SIŁY W OBRONIE, Nikt Ci nie pomoże jeśli przegrasz

[ Dodano: 2009-08-11, 02:54 ]
zapomniałem czegoś napisać, po tym zajściu jak wyszedłem ze szpitala opory mineły, niech Cię nie dotknie co mnie. teraz w obronie nie ma zasad a atakować? nigdy pierwszy nie atakuję chociaż mogę, potrafię rozgraniczyć co jest dobre a co złe

One_Two 

Wysłany: 2009-08-12, 16:33   

tak już jest że albo sie bije albo się jest bitym... a im mocniej i lepiej się bije tym mniejsza szansa zrobić komuś krzywdę... idealnie byłoby rozstrzygnąć spór jednym ciosem lub bez niego czymś tam innym i iść w swoją drogę... tyle że czasem "uczucia" biorą górę i chce się komuś po prostu wlać a wtedy to już inna bajka :P

gfn

Wysłany: 2009-08-25, 23:54   

Mam problem ostatnio wyskoczylo na mnie 2 cwaniaczkow chcialo sie bic. jednego sprowadzilem do parteru ale nei moglem do walnac po chwili zeszlem z niego a on nadal sie chcial bic . xD ( jak powstrzymac ten lek ze komus cos zrobie np. wybije zeby ... )xD???

Odpowiedz do tematu