Ja mialam okazje zmierzyc się z osoba walczacą w BJJ walczyłyśmy na zasadach MT bo ona też to trenowała jakis tam czas i owszem keidy już mnie złapała to przerzuciła bo ja o rzutach pojecia nie mam ale zabawa jest wtym żeby nie dac sie złapac:D a wtedy już MT jest duzo barzdiej skuteczne bo chocby samymi frontami na korpus i twarz mozna kogos długo w dystansie trzymac a wogóle to świetny art!
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-07-08, 23:56
Temat jest podwieszony do "waznych tematow", a co za tym idzie uznano go za wazny (taki na ktory np.nowemu uzytkownikowi warto zwrocic uwage) i nawet jezeli zostal wyczerpany to warto go przeczytac. Poza tym to nie warez zeby usowac tematy ktore wygasly.
I mysle ze to tyle w tym temacie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-04, 14:35
Tores, a po jakiego grzyba przecinać komuś nożem ścięgno achillesa?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-04, 17:01
Oj wiesz, a noz widelec zdarzy sie, ze bedziesz biegl z kosa na przeciwnika, przewrucisz sie i wyladujesz w stopach. A tak masz jeszcze jeden niszczycielki ruch w zanadrzu, jak znalazl na taka okazje
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski