Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-20, 22:14
Zexel napisał/a:
, więc temat do zamknięcia
Ja Ci dam do zamknięcia Leży sobie na forum już długo to niech zostanie
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Sam należe do cięzszych i jak miałem spary z letszymi to próbując mnie zaciągnąć do parteru dostawali cios po którym ledw stali. A te ciosy w nery, wątrobe to nie są za odpowiednie. Naprężę skośne mięśnie brzucha i nic nie czuję.
sorry ale nie letszymi a lżejszymi
Zależy ile byli lżejsi od ciebie, i jak wyszkoleni technicznie. Jeżeli sam ważysz ok.90kg i prałeś niedoświadczonych 50kg, to ci uwierzę, że to ciosy nie robiły wrażenia, nawet w wątrobę.
SZA napisał/a:
Gad napisał/a:
A te ciosy w nery, wątrobe to nie są za odpowiednie. Naprężę skośne mięśnie brzucha i nic nie czuję
to chyba cie stara lala po tej watrobie ;]
Dlaczego zaczepiasz SZA?? Ja bym się strasznie zdenerwował gdyby mnie ktoś coś takiego napisał, nawet gdybym się mylił w jakiejś sprawie. Powiedz swoje zdanie na ten temat bez obrażania innych...
Gad, sa miejsca witalne, ktore mimo wszystko przy uderzeniu zawsze sie czuje. Raz w mniejszym stopniu, raz w większym...
Tyle ode mnie na ten temat ;)
Dżonderka ^^
Nie tylko, widzę, że masz małe pojęcie.
To napisałem dla urozmaicenia witalne. Chyba nie myślisz że znam tylko ten jeden witalny punkt człowieka.
Walczyłem z ludzmi o 20/15 kg letszymi. Nie jestem polonistą i nie zawsze będę idealnie pisał.
Misiek niestety niektórzy nie potrafią napisać czegoś bez obrażania dziwię się temu bo podobno prawie wszyscy tutaj trenują sw a sw zwykle uczy pokory.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-21, 17:02
Gad napisał/a:
Komaro napisał/a:
Gad napisał/a:
Pimpek35 napisał/a:
Gad, sa miejsca witalne, ktore mimo wszystko przy uderzeniu zawsze sie czuje. Raz w mniejszym stopniu, raz w większym...
Tyle ode mnie na ten temat ;)
Dżonderka ^^
Nie tylko, widzę, że masz małe pojęcie.
To napisałem dla urozmaicenia witalne. Chyba nie myślisz że znam tylko ten jeden witalny punkt człowieka.
Walczyłem z ludzmi o 20/15 kg letszymi. Nie jestem polonistą i nie zawsze będę idealnie pisał.
Misiek niestety niektórzy nie potrafią napisać czegoś bez obrażania dziwię się temu bo podobno prawie wszyscy tutaj trenują sw a sw zwykle uczy pokory.
Ja tak samo i co? Po za tym nie ma takiego słowa jak "letszymi".
To sie naucz. Sorry 1 raz się pomyliłem i co będziesz mi to wypominać?
Ciśniesz, że na forum są dzieci niby 16 lat (przyp red.) a sam błędy z gimnazjum robisz, po za tym co Ty chcesz dowieść?
Taaak podaj mi linka w którym napisałem że są tu dzieci. Ciekawe czy ty byś pyskował 30 latkowi? Jeden błąd jeden błąd ile razy mam ci to powtarzać? Poza tym mam dysortografię. A ty czego chcesz dowieść?[/b]
Wysłany: 2010-02-21, 17:28
Gad napisał/a:
Komaro napisał/a:
Gad napisał/a:
To sie naucz. Sorry 1 raz się pomyliłem i co będziesz mi to wypominać?
Ciśniesz, że na forum są dzieci niby 16 lat (przyp red.) a sam błędy z gimnazjum robisz, po za tym co Ty chcesz dowieść?
Taaak podaj mi linka w którym napisałem że są tu dzieci. Ciekawe czy ty byś pyskował 30 latkowi? Jeden błąd jeden błąd ile razy mam ci to powtarzać? Poza tym mam dysortografię. A ty czego chcesz dowieść?[/b]
O lol xD 30 lat i taki błędy xD Po za tym ogarnij rodzinę a nie na forumku siedzisz i piszesz głupoty jak bijesz ludzi po 2 miechach treningu.
Nie no nie mogę wierzyć 16 latek i taki idiota. Brak kultury,prostak,zero pokory. Dyskusja z tobą to jak z ścianą nie ma sensu tego kontyunować. Wróżeczka stwórz sobie salon wróżb bo w tym jesteś dobry ^.^. Śmiejesz się z ludzi chorych którym zdarzają się błedy... Nie wierzę że tacy ludzie jak ty maja dostęp do internetu. Podziękuj mamuśce. Nie masz nic pojęcia o rodzinie więc się nie wypowiadaj dziecko.
Wysłany: 2010-02-21, 17:45
Gad napisał/a:
Nie no nie mogę wierzyć 16 latek i taki idiota. Brak kultury,prostak,zero pokory. Dyskusja z tobą to jak z ścianą nie ma sensu tego kontyunować. Wróżeczka stwórz sobie salon wróżb bo w tym jesteś dobry ^.^. Śmiejesz się z ludzi chorych którym zdarzają się błedy... Nie wierzę że tacy ludzie jak ty maja dostęp do internetu. Podziękuj mamuśce. Nie masz nic pojęcia o rodzinie więc się nie wypowiadaj dziecko.
Prostak to Ty jesteś, że w tym wieku takie rzeczy piszesz, i dobre prowo, że masz 30 lat kozaku nie chce mi się już z Tobą pisać.