A więc tak mam walke z wyższym i cięższym o jakieś 20-25 kg kolesiem,niestety nie moge uniknąć walki,napewno nie moge dać sie sprowadzić do parteru bo to dla mnie koniec,mam jakieś tam doświadczenie z sportami walki a on nic... kondycja i wytrzymałość pozwoli mi dotrwać do końca,prosze o rade jak wygrać tą walke: )wiem że to wiele nie pomoże ale chce uzyskać rad bardziej '"doświadczonych" odemnie.Prosze o Powage sytuacji.Pozdrawiam
nie daj się i zostaw go w spokoju, urośniesz to i ciebie będą szanować
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-06-14, 09:32
dryblas ostro chycił :D ale ładnie wstawał :P
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-06-14, 14:45
mlodybob, na prawdę zaufaj nam Na twoim miejscu bym sobie odpuścił. Uwierz mi, że takie gimnazjalne solówki to nic czym można się chwalić. A, że ktoś będzie się śmiać czy coś? Olej to. Sam w gimnazjum byłem niezły kozak. Najchętniej bym w tamtym okresie prał każdego kto się krzywo spojrzy. Było kilka solówek (Wygranych w końcu w gimnazjum po to się ćwiczy SW żeby klepać leszczy [ironizuję, jakby ktoś nie zaczaił]), a teraz to się śmieje z tego. Na nic mi to potrzebne nie było, niczego nie dało. Olej sprawę.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
okey:P no dzięki wielkie: d,a chciałem sie spytać właśnie o SW chciałbym w przyszłości zająć sie Kick Boxingiem lub MMA,i żeby np dążyć do mistrza polski to trzeba być w jakimś większym klubie czy jak to sie robi? : ) sory ale narazie jestem ciemny w tych sprawach; ]
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-06-14, 21:22
mlodybob napisał/a:
dążyć do mistrza polski to trzeba być w jakimś większym klubie czy jak to sie robi?
Mimo wszystko najlepiej jest trenować w jakimś większym renomowanym klubie. Takie mają zazwyczaj lepsze zaplecze jeśli chodzi o sprzęt, trenerów, obozy i tak dalej. W takich klubach jeździsz częściej na zawody i jest duża szansa na zdobycie jakiegoś konkretniejszego tytułu. Jednak nie oznacza to też, że nie można się wybić w mniejszym klubie. Jeśli ktoś ma talent, zaparcie to osiągnie "coś" i tam. Ale więcej informacji będą w stanie Ci udzielić koledzy którzy trenują bardziej profesjonalnie SW, jeżdżą na zawody i tak dalej (Killu na przykład).
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
okey :) dzięki wielkie napewno popytam ;] Jutro jak by ktoś był zainteresowany jak potoczyła sie moja przygoda to napisze: ) a narazie dzięki wielkie wszystkim ; ]
[ Dodano: 2011-06-23, 21:08 ]
obeszło sie bez mordobicia,nadeszły wakacje więc ćwiczymy; ) Wielkie dzięki