Przejde odrazu do setna moje pytania to :
- jak rozciagac nogi by wyzej w mocniej kopac.
-jak utwardzic piszczele by przy kazdym nie udanym low kick'u (trafiajacym w kolano) nie bolalo.
-jak sie bronic przed duszeniem (moj kumpel uwielbia ten chwyt i caly czas mnie tym wykancza (musze klepac)
To tyle.
- trenujesz jakieś sw?
- z tego co wiem, to każde utwardzanie prowadzi do rozwalania nerwów, więc lepiej tego nie robić. Jak trafisz w kolano to chyba zawsze będzie Cię boleć. Po prostu trzeba się do tego przyzwyczaić.
- Jakim? Przy np. z zza pleców to barki w górę, szczena w dół i obracasz ją w kierunku łokcie ręki, którą masz na gardle (przynajmniej w parterze przy duszeniu zza pleców mata-leo czy co to tam jest)
Przejde odrazu do setna moje pytania to :
- jak rozciagac nogi by wyzej w mocniej kopac.
-jak utwardzic piszczele by przy kazdym nie udanym low kick'u (trafiajacym w kolano) nie bolalo.
-jak sie bronic przed duszeniem (moj kumpel uwielbia ten chwyt i caly czas mnie tym wykancza (musze klepac)
To tyle.
1.opcja szukaj nie gryzie
2.na początek to mózg sobie utwardź, a mianowicie przypiernicz baranka w ścianę. A tak na serio to jak było wiele tematów o tym i nie utwardza sie piszczeli bo to prowadzi do zwyrodnień
3zapisz się na jakieś SW chwytane to się dowiesz
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.