To do ch*** nic mu nie rób i nie pie*** takich głupot, bo całe forum nie zleci się do Twojej sdzkoły po to by skopać jakiegoś kolesia! Zastanów się co piszesz! Poniosło mnie strasznie jak przycztałem te posty...
Wysłany: 2010-02-28, 13:25
Nie no chłopaki poważna sprawa... Musimy jak najszybciej zebrać ekipę z Forum i przyjechać do Twojej szkoły... Podaj szybko nazwę szkoły, miejscowość i adres... Zbierzemy najlepszych by Ci pomóc...
Haha keszek kot ;d Smiac mi sie chce jak na forum w takich sprawach ludzie pisza. Rozumiem, czasem ktos potrzebuje pomocy jesli chodzi o nieciekawe sytuacje na osiedlach, czy w sprawach gdzie ktoremus gdzies grozi odpowiedzialnosc karna, ale nie w sprawie cwaniaczka w szkole... No ludzie.
Maniex by napisał że to prowo :P To napisał jakiś bachor nawet nie ma co zwracać uwagi na takich leszczy, a jak ma naprawdę 15 lat to współczuje mu, bo ja rok temu na bank bym się tak nie ośmieszył , ogarnij się człowieku...