Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
zdazylo ci sie walczyc na ulicy opisz swoja przygode
Autor Wiadomość
Piotrek1994 
SCC VT/JJ K-ce

Wysłany: 2010-03-06, 23:02   

Dobre MasterKill;D Fakt nie które z tych historii mogą być lekko naciągane,ale nie było świadków więc nikogo nie bronie;)

Bonobo 

Wysłany: 2010-03-08, 18:27   

Witam. Jestem nowy na forum i chciałem się podzielić tą historią której niestety nie widziałem na własne oczy.
<konstant> jade w autobusie, wsiada zolnierz ubrany elegancko w mundur itd
<konstant> dosc mlodo wygladal, przechodzi przez autobus kolo trzech dresow, jeden splunąl na jego rekaw tam gdzie mial flage
<konstant> zolnierz sie spokojnie przygladnal 'meli', odwrocil do drecha i powiedzial: przysięgalem strzec honoru zolnierza polskiego i slowa dotrzymam
<konstant> i tak mu wyjebal w ryj ze tamten stracil przytomnosc :mrgreen:
<konstant> reszta nawet nie drgneła, ani slowa nie powiedzieli tylko na nastepnym przystaku wyniesli poleglego :-D
By żyło się lepiej - Seks odgrywa istotną rolę w społeczności bonobo. Stosunki seksualne są używane do powitań, rozwiązywania konfliktów i pokonfliktowego "godzenia się", a także jako przywilej udzielany przez samice w zamian za pożywienie.

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-03-08, 19:42   

Taa.. na demotywatorach zobaczył i teraz szpanuje..
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Pimpek35 

Wysłany: 2010-03-08, 20:36   

A mi po raz kolejny wypada przypomnieć, że to nie casting na pajaca! :)

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2010-03-08, 22:11   

Bonobo, nie tylko Ty przeglądasz demotywatory. Robi to pewnie z 3/4 społeczności forum :P

kondi39 

Wysłany: 2010-03-09, 22:46   

Bonobo napisał/a:
Jestem nowy na forum

Nowy i spalony już w pierwszym poście. Chopy mają racje sądzisz że tylko ty znasz stonę demotywatory.pl ?

Kapap Krav Maga :)

Mikrut

Wysłany: 2010-03-11, 22:47   

ja miałem taką jedną podczas rozpoczęcia roku szkolnego. Wtedy już z kumplami byliśmy po paru piwach i jeszcze szliśmy do czech i w pewnym momencie szło 10 typów nie chcieli się przesunąć ani nic a zajmowali całą drogę no to mój kumpel odruchowo jednemu z nich przywalił z barka. Typ zaczął biec za nim i próbował go kopnąć jak zauważył że nie da rady to podbiegł do mnie i strzelił mi takie szmacianego strzała nie chciałem nic robić bo nas było tylko 3 więc pewnie każdy jest w stanie się domyślić jakby to wyglądało gdybym oddał.

Toq 

Wysłany: 2010-04-18, 21:26   

Taka trochę tu zamuła to opowiem jak to ostatnio pojechałem na wiejską dyskotekę xD

Koniec dyskoteki jakiś tam znajomy dostał gonga spłynął i karetka go odwiozła... Pod dyskoteką grupka ludzi się kłóci podchodzę, a tam moi koledzy sprzecza się z inną grupką (nie muszę wspominać, że wszyscy byli wcale nie słabo wypici... ja z resztą też) Podszedłem wtrąciłem się wyśmiałem jednego z nich ... Rzucił się na mnie z cepem a, że byłem pod wpływem od razu się wyjebałem ;D Gdy wstałem dostałem drugi raz co zaowocowało podobnie :D Nawet gdy próbowałem mu coś zrobić to równowaga mi nie pozwalała i wyjebałem się mu pod nogami nawet gdy mi nic nie zrobił... Koledzy mnie odciągnęli no i była akcja odwrót :D Moja "ekipa" szła przede mną a ich za mną wyzywając nas... W końcu nie wytrzymałem odwróciłem się i pierwszy z brzegu dostał strzała w zęby... Okazało się, że to mój poprzedni przeciwnik i szybko wynikła z tego druga solówka którą ogarnąłem... Nie umiał mnie trafić i przy każdym cepie robiłem unik i kontratak... Solówka się skończyła... Idziemy dalej a oni za nami... Nagle kumpel zapytał się czy chcę pałkę (O ile można to takim czymś nazwać :D Teleskopowa pałka z targu za 2 dychy) wziąłem ją... Po chwili spostrzegłem, że tamci ruszają w naszą stronę a ja zostałem sam... Jako, że uciekać nie lubię wbiegłem na nich (na moje oko było ich od 10-15 niektórzy mówili że więcej)... Wysuwając pałkę uderzyłem pierwszego z brzegu w szczękę od dołu i za chwilę poprawiłem w skroń z góry następnego uderzyłem w okolice polika a trzeciego z pięści... Potem (to był mój błąd) schowałem pałkę do kieszeni gdy pomyślałem, że mogłem komuś coś zrobić i mieć sądowo przejebane... Przez chwilę miałem nadzieję, że najebani może nie zauważyli czym dostali, (tym bardziej, że było takie zamieszanie, że z pewnością niektórzy z nich nie widzieli tej akcji xD dlatego tak późno dostałem wpierdal) ale myliłem się "pokaż co masz w kieszeni" wyciągnęli pałkę wyjebali mnie skopali, spałowali i ogólnie oklepali :D Skutki odczuwalne przez dłuższy czas... Wiem, że to było trochę głupie ale adrenalina towarzysząca temu była bezcenna :D

Rafi93 
KickBoxing/Taekwondo

Wysłany: 2010-04-18, 23:02   

heh no niezłe zamieszanie , ale żeby samemu do 15 biec :-D

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-04-19, 08:31   

Właśnie dlatego ja nie lubię pić na imprezach bo zawsze kończy się tak samo:P

BurninParadise 
Kickboxing

Wysłany: 2010-04-19, 14:26   

Fajnych masz kumpli w takim razie.

Rysiel 

Wysłany: 2010-04-19, 16:27   

To ja opiszę swoją dzisiejszą przygodę.

Leje sobie w szkolnym kiblu, wychodzę zapinając rozporek i patrze a tam jakichś koleś z innej klasy klepnął moją dziewczyne w pupe :evil: no to wziąłem kolesia do kibla i mówie: pierwsza długa przerwa w lasku za szkołą. Poszedłem, gość już czekał i oczywiście połowa szkoły też. Ściągam plecak i się zaczyna. Typek biegnie i chciał kopnąć chyba frontala, ale wyglądało to jak by deptał gówno. No to ja unik, prawy prosty i gościu leży. Czekam aż wstanie i walczymy dalej. Dostałem cepa, potem prostego. Zdenerwowałem się i wyleciałem z kolanka w udo, lewy łokieć na twarz, kolanko też w ryja, gościu leży i poddaje się. Wstał i powiedział, że mam przejebane no to na odchodne wysunąłem mu z bańki i powiedziałem, że jak jeszcze raz pomaca moją dziewczynę to go wykastruje temperówką. Była to moja druga bójka w życiu.

Killu 

Wysłany: 2010-04-19, 17:25   

Co robiła Twoja dziewczyna w kiblu dla chłopców? xD
- mam nóż 20% szans na kritika
- mam dres +10 do obrony
-mam buty adidas +20 do szybkości

Toq 

Wysłany: 2010-04-19, 18:08   

Porównywała rozmiary swojego chłopaka i innych...

Cytat:
Fajnych masz kumpli w takim razie.
|
Nie mam do nich pretensji bo wśród nich chyba tylko ja jestem na tyle jebnięty żeby biec na 15 xD

Ps. Nie mówię, że 15-u mnie oklepało bo z pewnością mniej... Mówię tylko ile ich było...

SZA 

Wysłany: 2010-04-19, 18:18   

Killu napisał/a:
Co robiła Twoja dziewczyna w kiblu dla chłopców? xD

Rysiel napisał/a:
wychodzę zapinając rozporek

Odpowiedz do tematu