Widze, że połowa z was czytać nie potrafi. Moja laska była na korytarzu a ja wychodziłem z kibelka i ten fagas ją klepnął. A jak mi zagroził to napisałem, że dostał na odchodne.
P.S jutro chce rewanrz. Oczywiście przyjąłem wyzwanie, opisze odrazu po szkole. Tym razem nawet mnie nie dotknie.
no ja zrozumiałem o co biegało
wkop go w ziemie i podlej wodą, niech urośnie mądrzejszy
powiedz, że masz pięść z jego imieniem a nogę z jego nazwiskiem, niech wie, że na niego czeka
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Witam. Kolega mierzył stoperem i trwało to 5,34 sekundy. Czysty prawy sierpowy, padł na ziemie, wparowali jego kumple i powiedzieli, żebym go już nie bił. Jak by to powiedział mój kolega "rozjebałem go na hita". Mam nadzieję, że jutro gość przeprosi moją dziewczynę, bo będzie miał przesrane do końca szkoły.
P.S Boruta, to, że Tobie kapie po rękach to nie znaczy, że innym też musi
_________________ Im więcej potu przelejesz na treningach, tym mniej krwi stracisz w boju. Mam dyzortografie, za błędy przepraszam.
Na przyszłość miedzy zapięciem rozporka a wyjściem sugerowałbym umycie rąk.
Prawdziwi faceci nie leją po rękach
To tylko dżentelmeni
[ Dodano: 2010-04-22, 19:50 ]
Rysiel napisał/a:
P.S Boruta, to, że Tobie kapie po rękach to nie znaczy, że innym też musi
Tu nie chodzi o to czy kapie czy nie, ale tak jest nie higienicznie, tak samo jak się podciera, tez papierem toaletowym, ale koledze, który przed chwilą to robił i nie umył ręki to nie podasz mu swojej na przywitanie
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-04-22, 20:13
Batman napisał/a:
koledze, który przed chwilą to robił i nie umył ręki to nie podasz mu swojej na przywitanie
Dlaczego nie?. Przeciez taka wymiana bakterii to wspanialy, symboliczny gest oddania i przyjazni.
To cos jak uscisk zakrwawiona lapa na ktorej mozna sie wymienic aids'em, gangrena, wedrujacym jadrem, dzuma, tradem, choroba szalonych krow, kamieniami nerkowymi, biegunka, ptasia grypa albo jakas inna choroba weneryczna. To bardzo wazny w zyciu kazdego faceta rytual, ktorego odrzucac sie nie powinno
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ostatnio zmieniony przez shinra 2010-04-22, 20:15, w całości zmieniany 2 razy
Myślisz, że zanim podam kumplowi ręke to się go pytam czy robł siku, a może siedział z rana nad Playboyem? Nie, tak samo jak i pewnie Ty. Zresztą to nie forum o higienie i zdrowiu. Więc o co chodzi?
[ Dodano: 2010-04-22, 20:15 ]
2/3 Twoich kolegów kapturzą mnicha z rana, a i tak podajesz im ręke -.-
_________________ Im więcej potu przelejesz na treningach, tym mniej krwi stracisz w boju. Mam dyzortografie, za błędy przepraszam.
A skoro tak na temat wjechaliście to muszę się wypowiedzieć w kwestii żarcia chipsów, chrupek i innego takiego...
Osobiście nigdy nie jem takich rzeczy prawą ręką bo sam czulbylm się dziwnie podając komuś rękę, która jest ufajdana w chrupkach i nigdy tego nie robie jedząc lewą ręką. Sam też nie podaję ręki komuś kto żre chipsy, z mordy się jemu wysypują i widze na rękach ewidentne resztki spożywanego produktu... Jest to śmieszne o.O
można podać lewą rękę na przywitanie, a po za tym, nie widzę, sensu jedzenia kartofli z paczuszka o smaku papryki, niech to jedzą świnie bądź sprzedawczyni ze sklepu
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"