Niechce sie CHWALIC ale ostatnia przygoda rozegrała sie na ulicy jakieś 3-4 miesiące temu, koleś dostał po facjacie dobre 10 razy, podbite oko roźciety łuk przycztm ja raz dostałem kapia w genitalia:D
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2007-10-29, 14:57
celuj w nos a jak bedziesz mial pecha i nie trafisz tak jak ja to wybijesz zeba a nosa nie zlamiesz... a tak na serio to nie polecam w szkole solowek... (male doswiadczenie) nigdy nie wiesz z kim sie bijesz i jeszcze mu cos zrobisz to Panstwo policyjne bedzie predzej u ciebie w chacie niz..... lepiej bic sie po lekcjach np. o godzinie 17...:-D np jak ja tego zeba wybilem kolesiowi w solowce to byla godzina 19 a jakbym mu to zrobil w szkole i on by poszedl na lekcje z zebami w garsci to facia na 100%by zauwazyla i Policja...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "