Boję się o zdrowie tych gości, których siedem na mnie naśle. Jak każdy kungfu master myślę szerzej niż inni. Dobra - jak chcesz kontynuować tą przepychankę, to bez kitu szołtboks, bo chyba gwałcimy teraz regulamin. ; x
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2012-01-04, 19:34
No dostaniecie Wracać do tematu.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
jeszcze ja sie wychyle ^^ to nie tak że on mnie rzucił śnieżką to go od razu zacząłem klepać,tylko to przez to ze nie lubiłem go,a dokladając do tego takie "zaczepki" sprowokował mnie na tyle zebym mu zrobił krzywde.mozliwe ze troche mnie ponioslo z emocjami jak z napisaniem tej powieści na forum...
Nestor Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Sie 2011 Posty: 68
Wysłany: 2012-01-06, 03:03
O co wy się go czepiacie ? Normalna historia,gorsze tu były milion razy,ale zawsze ktoś musi się przyczepić,od tak bo tak wypada,dla zasady.Jakby ktoś mnie rzucił śnieżką i by nie docierało do niego to,że mi się nie podoba taka zabawa,to nie na wyjścia trzeba jakoś do koleżki dotrzeć.
Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 152
Wysłany: 2012-01-06, 16:26
Przed chwilą walczyłem na ulicy z...owczarkiem niemieckim Idę sobie do domu a tu kundel na mnie warczy i skacze na mnie z zębami Złapałem go na szczęście jakoś za pysk i przydusiłem więc skończyło się na podartej kurtce i paru zadrapaniach
przypomniałeś mi ;} niedawno biegne sobie w nocy po zacisznej ulicy,aż tu przebiegłem obok psa,owczarka.jak robiłem interwały i zmęczenie dawało mi sie we znaki,tak pod wpływem adrenaliny zacząłem zapierniczać sprintem ten pies był zajęty widocznie szukaniem czegoś,a stał w takim miejscu że go nie zauważylem,on też był chyba zaskoczony,ale skończyło sie na warczeniu i krótkim biegu za mna
No ja jak ide ze swoim Huskym na spacer to ciagle jakies sytuacje z psami - najbardziej bawi mnie to jak genialni ludkowie ida z psem na spacer a pies lata wolno - i hooy ze owczarek czy amstaf...czasami to krew zalewa
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!
ja mam samoyeda i jak czasem z bratem chodze go wyprowadzić,to ludzie sie zachwycają co to za zajebisty pies,ile kosztuje,gdzie kupilem,jaka rasa itp ;P ale idąc z takim psem,nieagresywnym jest mała szansa że jakiś inny cie pogryzie