... CEGIEŁKI NA REHABILITACJĘ AMELKI DOSTĘPNE PRZY WEJŚCIU
strart 17.30 - 18.00 wchodzimy
18.00 - 19.00 AGGRESSOR
19.15 - 20.00 GYL
20.00 WYCHODZIMY I IDZIEMY DO
MOTOR PUB
a tam:
ok. 20.30/21.00 zagra MEDARTH
w trakcie i po ich secie:
+ melanż
+ after party
+ i co kto chce...
do domu kultury nie można wnosić alko - prosimy o wyrozumiałość
godziny w MCK nie ulegną zmianie - prosimy o wyrozumiałość
GYL zagra max. 20-25 minut - prosimy o wyrozumiałość
dom kultury pomieści sporo więcej ludzi...
były obawy co do legalności zbiórki, wjazdu urzędu skarbowego itd
stąd opóźnienia - czekamy na oficjalną zgodę miasta na
ZBIÓRKĘ PUBLICZNĄ - nie chcieliśmy narażać MOTOR'a na kwasy
1% dla Amelki Sulik
Zamiast przekazać pieniądze do budżetu w całości na wydatki przez nas nie kontrolowane, możesz przekazać je na konkretną pomoc dla naszego dziecka
Wystarczy w rocznym rozliczeniu podatku wpisać:
KRS 0000037904
16083 Amelka Sulik
nr konta fundacji do datków bezpośrednich wkleję kiedy będzie oficjalne potwierdzenie z ich strony - załatwiamy formalności
Koncert organizowany przez Zwierzaka i przyjaciół - dochód i zbiórka na leczenie i rehabilitację chorej Amelki Sulik. Zagrają AGGRESSOR, GYL, MEDARTH (Słupsk) oraz znajomi
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2012-01-19, 17:45
Wpadłbym na taki koncert: Na jakie koszty się szykować (koszt owej cegiełki/wejściówki?) i co myślisz o samej inicjatywie, czy wypali? Chodzi mi o ilość osób w tym uczestniczących.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.