A ty jesteś jakaś podróba faceta czy co ?? Boisz się że cie zleją ?? Każdy może dostać w trąbkę nie zależnie czy trenuje czy nie. Jak by tak każdy myślał jak ty to nie ma turniejów bo sobie krzywdę mogą zrobić nie ma SW bo sobie zrobimy krzywdę. Chłopie weź zaczni czasem myśleć też i jajami bo chyba jakiś lipny facet z ciebie. Na treningu trenuj z doświadczonymi to cie nauczy bardzo dużo. trenować z świerzakami każdy potrafi ale to nie daje doświadczenia.
Torkowy ja narazie nie miałem doświadczenia no i raczej nie chce mieć z takimi ludźmi. W moim mieście mam kolegów jak coś to wiem kto mi pomoże no ale takiej bandy nie ma. Poza tym staram się żyć z każdym w zgodzie.
Te dresy to ;/ dużo jest takich SW siłka wiekszy pożadny sklad i wybic takich-.- cwaniaków jak na filmie kozaki bo w grupach i sie cwaniaczą nielubie takich ludzi
Czasami tak bywa no ale na szczęście tego nie doświadczyłem. U mnie w mieście częściej spotykane są rozróby i sprawy klubowe z naszej pięknej ekstraklasy ekstraligi czy jak się to tam nazywa. Osobiście jestem przeciw co taki koleś zawinił że lubi ten klub wolność wyznania panuje. Poprawczak też mam w mieście ale nie robią żadnych akcji.