Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Boruta
2010-01-04, 22:11
Debil z naszej klasy
Autor Wiadomość
Amadi 

Wysłany: 2008-09-08, 15:04   

Bartek Job napisał/a:
A Ciebie siuśku na realnym zdjęciu aż strach sie bać.

Ciebie też na zdjęciach z giwerą pozerze strach sie bać ;-)
A tak w ogóle to miałeś już nie zaglądać na to forum :-)

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2008-09-08, 15:50   

Wielki "antek" nie wie, ze w internecie nic nie ginie, i jego wykwity mogą słuzyć jako dowód.
Oto jego kolejne produkty na privaa:
"Guru...Machina już ruszyła.Szczekaj póki możesz i sie lansuj póki Możesz :) Kto mieczem...."
Dwa razy mi to samo wysłał. :)
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Masato 
Srebrny Wilk

Wysłany: 2008-09-08, 15:55   

'DOPIERDOLE CIE kur**!' xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a Tyson to by Ci z ryja zrobil musztarde ;]

KaMaSx 

Wysłany: 2008-09-08, 16:07   

Wielki "antek" nie wie, ze w internecie nic nie ginie, i jego wykwity mogą słuzyć jako dowód.

Boruta, to jest strzal w 10 ;-) chlopaczyna to przeczyta i zaraz dupka mu siadzie ze strachu ;-)

Bartek Job 

Wysłany: 2008-09-08, 16:12   

Wiem pedale że każda kropka pozostaje na serwerach i na twoim twardym dysku też chodzbyś wszysko skasował to my wszystko odzyskamy Geniuszu. Za to z mojego nikt nic nie bedzie odzyskiwał....:) A Ty "MASATO" Dopierdolisz mnie? Tylko na to czekam żeby Ci obić ten pryszczaty ryj.Wtedy Ty będziesz dopierdolony...:) Wiesz jakbym nie znał zdjęcia Bruce Lee to Bym pomyślał że Twoja matka sie 19 lat temu puściła z mongołem i takie coś wylazło....A Tyson to Twój następny Guru, Damski bokser monole? Dopierdolcie mnie wszyscy - nie moge sie doczekać Twardziele z gimnazjum i jeden czub...

ytos 
overandout

Wysłany: 2008-09-08, 16:16   

Bartek Job napisał/a:
Wiem pedale że każda kropka pozostaje na serwerach i na twoim twardym dysku też chodzbyś wszysko skasował to my wszystko odzyskamy Geniuszu. Za to z mojego nikt nic nie bedzie odzyskiwał....:) A Ty "MASATO" Dopierdolisz mnie? Tylko na to czekam żeby Ci obić ten pryszczaty ryj.Wtedy Ty będziesz dopierdolony...:) Wiesz jakbym nie znał zdjęcia Bruce Lee to Bym pomyślał że Twoja matka sie 19 lat temu puściła z mongołem i takie coś wylazło....A Tyson to Twój następny Guru, Damski bokser monole? Dopierdolcie mnie wszyscy - nie moge sie doczekać Twardziele z gimnazjum i jeden czub...

xDDDDDDDDDDDDDD chlopak jest lepszy jak Boss

Bartek Job 

Wysłany: 2008-09-08, 16:19   

No siadła mi strasznie geniusze....:) Masato przepraszam Cie że zrobiłem 2 błedy. Chodziło mi o to że Matka PUŚCIŁA sie z mongołem a dwa to zrobiłem błąd w Twoim imieniu miało Być MONGOLE. Przepraszam jeszcze raz. Powodzenia bystrzaki. Nie zapomnijcie odrobić lekcji...

Nie Powiem 

Wysłany: 2008-09-08, 16:28   

Uważajcie! Bo tak jak w pewnym serialu "fala zbrodni" podjedzie pod wasz dom niebieski wan i wyskoczy AT! Jak dalej tak pójdzie to całe forum będzie siedzieć w więzieniu! A panie Job wiem, wiem jestem "szczekaty siusiak";). Miłego dnia!

ytos 
overandout

Wysłany: 2008-09-08, 16:28   

Bartek Job napisał/a:
No siadła mi strasznie geniusze....:) Masato przepraszam Cie że zrobiłem 2 błedy. Chodziło mi o to że Matka PUŚCIŁA sie z mongołem a dwa to zrobiłem błąd w Twoim imieniu miało Być MONGOLE. Przepraszam jeszcze raz. Powodzenia bystrzaki. Nie zapomnijcie odrobić lekcji...

Ty nie zapomnij zgłośic sie do psychiatryka.

Bartek Job 

Wysłany: 2008-09-08, 16:36   

A jest ktoś gorszy od waszego BOSSA? A właśnie BOSS ile ramek szlugów dziennie jarasz? Jak na sportowca przystało.A gorzały? Który to tam kozak zioło palił? Widze że Tu towarzystwo wzajemnej adoracji ćpunów, meneli i pedałów oraz pedofili bo 14 lat to pod pedofilie idzie prawie a dowodzi Tym Wasz BOSS Debil.Co do Bossa i psychiatryka - Wiesz już co nieco wiem o Tobie ze swoich źródeł...np to że byłeś leczony psychiatrycznie co jest udokumentowane...Wytłumacz uczniom z czego.....a jak nie to ja im wytłumacze....Pewno też nie wiedzą czemu zacząłeś trenować....bo byłeś pizdą bez jaj którą wszyscy bili a ona sie bała i ma mnóstwo strachu w sobie do dziś, nie mówie tu o naturalnym strachu jaki czuje każdy człowiek....Powiedz też kolegom jakie leki zażywasz żeby uśpić swoje demony......:) No popatrz skąd ja to wiem....w necie tego nie ma.....jak trzeba będzie to kserokopie Twojego leczenia z opisem choroby zamieszcze gdzie sie da i uwierz mi że też mi skoczysz....Wytoczysz mi z powództwa cywilnego proces? hahahahaa....Koledzy w klubie też nie wiedzą że jesteś psychiatryk? To też sie dowiedzą......:) POWIEDZIAŁEM ŻE ZLEKCEWAŻYŁEŚ PRZECIWNIKA :) Pękniesz jak bańka kozaku....Zresztą Ty psyche masz pękniętą całe życie....zabawa sie zaczęła....ostrzegałem. A Uwierz mi że dopiero sie rozkręca.....Masz jeszcze szanse jaką Ci wczoraj dałem chociaż sądze że na NK Twoje konto już i tak zniknie (zresztą nie sądze bo ja to wiem....) Ale ratuj jeszcze co możesz bo zabawie sie z Tobą na każdym froncie i Masz Moje Słowo Honoru!!! Pa pedałki.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2008-09-08, 16:38   

:lol: :lol: :lol: :lol:
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Raphaelll 

Wysłany: 2008-09-08, 16:39   

Bartek Job twierdzisz ze jestes w AT, nie wiem, nie znam Cie masz racje nie bede uzywal wulgarnych epitetow na twoj temat ale biorac udzial w tej dyskuskusji z twoim slownictwem ukazuje to niestety jaki jestes infantylny ponadto z tego co mowisz to reprezentujesz elitarna jednostke naszego kraju w walce z przestepczoscia a nawet nie potrafisz odeprzec skutecznie slownego ataku brnac w to bez celu. Czlonek ekipy AT nie musi sie dowartosciowywac jaki on to nie jest i kim nie jest ma wlasne poczucie wartosci oraz jest skromnym czlowiekiem a ty starasz sie na forum popisywac swoimi umiejetnosciami i doswiadczeniami. Szanuje ludzi z jednostek specjalnych bo sam chcialbym dostac sie do wojska do 6bdsz w Krakowie wiec nie niszcz swoja postawą dobrego zdania o ludziach z jednostek specjalnych.

pozdrawiam

Nie Powiem 

Wysłany: 2008-09-08, 16:42   

Widze, że milisz bossa z Borutą (jak tak można to nie wiem ...). W wieku 7 lat nie miał jaj? Wiesz w takim wieku to się ma małe genitalia. Nawet jeśli to prawda o tym co napisałeś (choć wątpie) to i tak ja z chęcią bym trenował pod jego okiem! Większość osób z forum również.

lukasz92 

Wysłany: 2008-09-08, 16:48   

Jaki chory typ szkoda, że dopiero teraz tu zajrzałem. A może mnie też pobijesz usuniesz mi wszystkie konta ze wszystkich stron na jakich jestem zarejestrowany człowieku opamiętaj się albo jesteś chory psychicznie albo żyjesz w wirtualnym świecie w którym jesteś super mocny :mrgreen:

Bartek Job 

Wysłany: 2008-09-08, 17:05   

Przepraszam BOSSA. Chodziło Mi o Borute. A gdzie tam pisze 7 lat i "mieć jaja" to przenośnia a Boruta podejrzewam realne jaja ma jak orzeszki................
Raphaelll widzisz wczoraj mnie wyśmiałeś po chamsku nie znając mnie.ja do Was napisałem tu kulturalnie ale wszyscy mnie zbesztali. Ale dziś Zaczynasz mądrze i grzecznie pisać czyki potrafisz być dojrzały i dorosły. Widzisz reprezentuje jednostke która ratuje ludziom życie.Mamy swój honor i jesteśmy bardzo kulturalni.Jednak z pedofilami, gwałcicielami,mordercami itp. jedziemy jak z kurwami....Tak samo na Tym forum.Boruta jest chory i niech wam sam wytłumaczy na co ale do reszty odezwałem sie kulturalnie ale pojechaliście ze mną jak z kurwą....Więc przepraszam ale jak wy jedziecie ze mną jak z kurwą to ja z wami także...akcja-reakcja. Bardzo Mi sie Twoja wypowiedź podoba bo nie ma tam chamstwa.Więc jeszcze raz powtórze.Jestem dorosłym, odpowiedzialnym człowiekiem na poziomie ale nikt nie będzie jechał po mnie jak po szmacie bo za ciężko pracowałem całe życie nad sobą. Raphaelll idziesz do wojska do Krakowa? Do czerwonych Beretów? Popatrz jaki zbieg okoliczności bo Pracuje właśnie w tym mieście i znam tam wielu wojskowych z wysokimi stopniami również w Czerwonych. Być może będziemy mieli okazje sie spotkać i jak będziesz mnie chciał napierdolić to super okazja...:) Chyba że zmieniasz co do mnie zdanie... A Ty Boruta chodząca legendo....Powiedz no chłopakom jak to z Tobą i psychiatrykiem było bo kopie pewnych dokumentów mam przed nosem....Chcesz na maila czy od razu walić na NK? Giniesz chłopie i nie wiesz w jakim już bagnie jesteś czubku.Ty mnie poniżyłeś na NK to ja mam prawo zdemaskować Cie na amen a jak sie wkurwie to wstawie te i inne papiery na NK. Jakie to leki zażywasz? czekaj co tu pisze....coś na psychotrop. Psychotropy? A to pewno Clonazepam, relanium albo Lorafen....na co Ty to bierzesz i jakie bo jeszcze nie doczytałem a lista jest długa Twojej choroby....Odezwiesz sie bo zamilkłeś....:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi