Wiekszosc jak chce sie bzykac to kladze rozlozy te kolana i czeka jak na zbawienie :D a potem placz ze o jak ten meszczyzna o mnie nie dba a sie wali jak kłoda na rzece :<
no właśnie jak ten facet o mnie nie dba , więc nasza luba szuka kilku innych panów na boku i jeszcze to nam facetom wmawiają że to my częściej zdradzamy
Jak to nie ironia to propsy bo mysle tak samo :D
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2012-02-07, 18:06
Ranma napisał/a:
hehe. you are not funny anymore.
i nie rozumieją naszych żartów i od razu się gniewają
W moim obecnym otoczeniu - za to że wyżej srają niż dupy mają
Mało kulturalnie ale cóż... wiele osób to potwierdziło, nie mówię o wszystkich koleżankach z roku, ale może 3/4.
1. Feministki - przykład sytuacji: było spotkanie na temat tego, jak to źle mają mamusie co mają dużo dzieci (spotkanie chyba zorganizowane przez feministki), a nie było tam chyba żadnej kobiety, co by ich miała więcej niż 3... gdzie tu logika?
2. Myśli o karierze, odkładanie rodzenia dzieci. No i czy nie przez to wykresik w książce od geografii spada?
Wysłany: 2012-02-08, 11:36
boże, ale wieje mizoginią.
Mati Talker@ wiesz dlaczego odkłada się rodzenie dzieci? bo pary nie mają za co ich utrzymać. poczytaj sobie troche o tym, a nie pierdziel głupot. a co do tych 'feministek' - jesli myslisz, ze wychowuje dziecko jedynie mamusia, a tatus moze sobie siedziec i puszczac bąki na kanapie przed tv, to raczej sobie kobiety nie znajdziesz, kazda predzej czy pozniej machnie na taki system reka i pojdzie w pizdu. no chyba, ze jest masochistką.
nie mam juz nic wiecej do powiedzenia. w jalowe dyskusje sie nie wdaje.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho