W boksie w tej chwili poza wyjatkami są płacone grosze. Gołota za którąs z tych swoich "walk o mistrzostwo" miał dwieście, czy trzysta tysiecy papiera.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2008-12-30, 17:30
Boruta napisał/a:
W boksie w tej chwili poza wyjatkami są płacone grosze. Gołota za którąs z tych swoich "walk o mistrzostwo" miał dwieście, czy trzysta tysiecy papiera.
Dla mnie to w ch*j hajsu wiem nie wiem czy krocie, dla takiego ułoma jak Gołota to za dużo.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-12-30, 17:48
Boruta napisał/a:
Holyfield za ostatnia walke z Walujewem dostal chyba 600 tys. o ile dobrze pamietam. to nie to co czasy chociazby kiedy walczyli Tyson, Byrd czy Lewis a honoraria za walke siegaly kilkunastu, nawet kilkudziesieciu milionow $.
Cytat:
Dla mnie to w ch*j hajsu wiem nie wiem czy krocie, dla takiego ułoma jak Gołota to za dużo.
Pustak z niego jak cholera <nie mowmy 'ulom'>, ale i tak nie chcialbym od niego buły wyłapać
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...