Witam. Zastanawiam się czy może by nie zrobić wspólnego tematu-zbioru(biblioteki) z ebook' ami o sztukach walki ale i nie tylko. Poprostu jak by ktoś chciał by się podzielić ciekawym ebook' iem wrzucał by go na jakiś serwer a potem podawał link. Co Wy o tym sądzicie ?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-03-11, 20:18
Wiesz, niby by sie dalo, ale raz ze ksiazki takie malo kto z trenujacych kupuje, dwa ze jest tego na rynku od zaje**nia, ale ksiazki przedstawiajacych jakas wartosc to zaledwie nikly procent (oczywiscie mozna czytac 'selektywnie' itp, ale prawda jest taka, ze jak ktos nie wie ocb to tego nie zrobi), a trzy to skoro tych 'dobrych' jest tak malo to nie niszczmy tego i tak malego nakladu wstawiajac go za frajer na necie - poza tym autor tez czlowiek i cos jesc musi Dlatego z mojej strony poparcia dla takiej akcji na pewno nie bedzie.
Ale to moja opinia, zobaczymy co dalej powiedza inni.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ale zawsze moznaby polecac jakies wartosciowe pozycje. Nikt nie musi wrzucac tu za frajer, ale jak zauwazyles malo jest pozycji wartosciowych, wiec ciezko jest je odnalezc, a chcialbym czasami poczytac cos sensownego o SW.
Jak nie było? A to: "Boxing and Jiu-jitsu, in my way of viewing it, were far more important than any bad or incomplete shooting instruction." ?
Podaję cytat z angielskiego tłumaczenie, bo polskim nie dysponuję.
Była o tym jakaś wzmianka, ale też nie dysponuje już tym e-book'iem, więc nie miałem jak zacytować: a szukać mi się go nie chciało, bo pamiętam, że cholernie dużo było roboty z szukaniem tej książki. W sumie to nie wiem dlaczego się zawiodłem skoro nie spodziewałem się niczego konkretnego...