Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 01 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: G-dz
Wysłany: 2010-08-25, 12:47 FM Grup - marketing wielopoziomowy
Nie będę się rozpisywał, każdego kogo interesuje dorobienie sobie trochę kaski, budując strukturę i tym samym uzyskując dochód pasywny zapraszam na Priv. Po prostu przedstawię wam to co robię, i z jaką firmą pracuje.
FM GROUP to firma, która zajmuje się produkcją oraz dystrybucją produktów w czterech kategoriach. Perfumy,chemia domowa, kosmetyki, telefonia komórkowa. Powstała w 2004r i rozprzestrzeniła się na ponad 60 krajów. Obecnie obraca ok. 40mln miesięcznie.
A teraz do sedna.
1. Oszczędzanie – wszystkie produkty FM dostępne w katalogu mają swoje katalogowe ceny, gdzie Ty będąc członkiem FM możesz kupować ok. 43% taniej
2. Odsprzedaż – skoro możemy kupować produkty w cenach hurtowych, logiczne jest,
że możemy je odsprzedawać po cenach katalogowych. Tu pojawia się marża, która wynosi aż 43%. Jeśli ktoś potrzebuje na zaraz zarobić 200, 300 zł, nie ma nic prostszego, wystarczy otworzyć piórnik z próbkami i zbierać zamówienia.
I trzecie prawo, z którego ja teraz korzystam, tj.
3. Budowa sieci – oznacza to, że będziesz miał prawo zapraszać kolejne osoby do klubu FM
po to, aby korzystały z tych 3 praw: żeby oszczędzały, sprzedawały jeśli mają taką potrzebę lub zapraszały kolejne osoby do klubu FM.
hah też to mam w domu. Niedawno się tym zainteresowałem. Ale nie mam nawet czasu pogadać ze znajomymi i zebrać zamówienia:P Albo nie owijając w bawełnę po prostu za leniwy jestem:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy