Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
FOOD NOT BOMBS BENEFIT PARTY
Autor Wiadomość
dj77 
kutang pan

Wysłany: 2011-12-08, 21:07   FOOD NOT BOMBS BENEFIT PARTY

#

*
Kiedy
Piątek
*
Godzina
21:00 – 00:00

#
Gdzie

CRK, ul. Jagiellończyka 10c/d, Wrocław
#
Opis

W ramach tegorocznego benefitu na Food Not Bombs zapraszamy na:

* Występ muzyczno literacki duetu KOPYT/ KOWALSKI.

Szczepan Kopyt. Poeta i muzyk. Autor książek "[yass]", "możesz czuć się bezpiecznie" i "sale sale sale". Basista post-jazzowego YAZZBOT MAZUT z którym nag...rał "W pustyni i w puszczy" oraz "Mazut Mazut". 20 maja 2011 ukazało się wydawnictwo pod tytułem "buch", składające się z nowej książki z wierszami oraz płyty nagranej przez duet KOPYT / KOWALSKI.
http://www.myspace.com/szczepankopyt

* Premierę pierwszego nr zina FASOLKA PO BRYTYJSKU (poeci dla Jedzenia Zamiast Bomb).

Odbędzie się także wielki turniej tenisa stołowego!

Jak zwykle będzie można skorzystać z dobrodziejstw naszej wege kuchni. Stali bywalcy już wiedzą, że można liczyć a wypasy!

A grać nam będą:)

znana i lubiana DJ-ka Cheremcha

oraz lubiana i znana DJ-ka za mało miejsca na dysku C

+ niespodzianka

czyli TAŃCE I HULANKI!!!

CRK
ul. Jagiellończyka 10c/d
godz.21
wstęp: 10 zł, lub 8 zł + paczka przypraw

więcej o FOOD NOT BOMBS

Food Not Bombs jako globalny ruch, skupia się na walce z biedą, ubóstwem i bezdomnością, jest ogólnoświatową inicjatywą rozdawania bezpłatnych wegetariańskich posiłków potrzebującym. Nie jesteśmy żadną organizacją, partią, sektą ani grupą wyznaniową. Nie mamy przywódców, prezesów, ani przewodniczących. Jesteśmy grupą ludzi świadomych tego, że problem głodu nie wynika z niedoborów żywności na świecie. Rządy decydują się przeznaczać miliardy na zbrojenia, zamiast na pomoc swoim obywatelom. Korporacje legalnie niszczą codziennie tony nadającej się do spożycia żywności. Poprzez swoje działania chcemy pomóc ludziom głodnym i zwrócić uwagę wszystkich na problem niedożywienia i egoistyczną politykę rządów i korporacji.

http://foodnotbombs.wroclaw.pl/

link do wydarzenia na facebooku:

http://www.facebook.com/p...type=1&theater#!/events/227074100696203/

wybiera sie ktos?

Castet 

Wysłany: 2012-01-03, 18:55   

Faszystów też karmią? Bo wpadłbym na coś takiego :lol:

dj77 
kutang pan

Wysłany: 2012-02-13, 21:56   

spytaj

Odpowiedz do tematu