No, to fajna, fajna
Dajcie mu już spokój, wam się może to nie podobać, możecie mieć inny gust, ale możecie się również pocałować w d***, bo on chodzi w czym chce a wy nie możecie mu nic narzucić, przecież nie chodzi z pentagramem na czole i napisem "ave satan" nie macie się o co czepiać.
Ej, ale Ziomek, nie rozumiem, martwisz sie o mnie, czy co
Jak do tej pory nikt nie przyczepił się do tego, że po prostu mam inny napis na nk(tak samo również mogą się przyczepić do imienia, nazwiska czy czegokolwiek).A jeśli sie przyczepi to a)jego problem b)mam też swoich kolegów c)trzeba byc kompletnym kretynem by sie przyjebac za cos takiego.Jeśli cię to drażni, to nie zwlekaj-spier*****
Batman dobrze mówi Nie róbcie wojny o takie coś.Poprostu lubie czasami miec coś innego, ciekawszego, w dodatku 90% osiedla i tak mnie zna głownie z ksywy która właśnie jest tam zapoadana, a nie z imienia, więc nawet wygopdniej jest szukac
P.S-Sprostowałem i juz się robie grzeczny, więc możesz zapodać Killu
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
FW
Wiek: 15 Dołączył: 31 Mar 2009 Posty: 84 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2010-06-15, 18:39
[quote="Ziomek"]
Sajgon napisał/a:
Cisza No cos w tym stylu Shinra, choc nie dokladnie to.Ogolnie to jest to fragment tekstu(niestety jest tylko polowa gdyz restza sie nie zmiescila -.-')ktory dla mnie wiele znaczy Prawde mowiac to z wygladu nigdy nie oceniam, lecz już z fotki widac, że jesteś typem fantastykowca i bajkopisarza co doskonale widać w innych tematach MarcinMT, uderzające podobienśtwo do jednego z moich krewnych
Może i wiele dla ciebie ten tekst znaczy ale po jaką cholerę wklejasz to na nk? I to jeszcze w profilu . Latasz z aparatem, przebierasz się, robisz foty i w fotoshopie przemieniasz. Ja p****** szkoda gadać.
Jak Ci się ku*wa nie podoba to nikt Ci tego nie każe czytać! Chyba, że jeszcze jesteś w podstawówce w nauczaniu początkowym i dla praktyki musisz czytać wszystkie literki
jakie zobaczysz. I to jego sprawa jakie ma zdjęcia... Poza tym zdaje mi się, że część tych zdjęć była robiona dla jaj... W ogóle koleś przypie*dalasz się do byle czego...nie chodzi mi tu tylko o ten temat....
Ziomek napisał/a:
O fantystykowcu i bajkopisarzu to o mnie? hm dziwne ciekawe jak to stwierdziłeś ;D. Szczególnie że mam zdjęcie sprzed 2 lat.
Po czym to stwierdził? Po tym co pewnie reszta forumowiczów... Po twoich niby ku*wa doświadczeniach życiowych i ulicznych... Smutne jest to "wydoraślanie"... Nie wiem czy próbujesz się tym podlizać starszym forumowiczom czy co?! Bo nie rozumiem tego... Masz 13/14 lat(w moim wieku) i niby masz doświadczenia jakbyś w slumsach mieszkał, albo nie wiem gdzie... Człowieku...Ja cie nie proszę, ja Cie ku*wa błagam! Jak nie masz nic wartościowego i mądrego do powiedzenia to po prostu to przemilcz, a nie wymyślasz jakieś bajki... A teraz pewnie mi, Sajgonowi i jeszcze pewnie komuś będziesz chciał wpie*dolić za to, że napisaliśmy to co myślimy o Tobie...
Jest to mój pierwszy i prawdopodobnie ostatni post na temat Ziomka. No chyba, że będzie chciał jeszcze podyskutować to zapraszam na PW.
P.S. Przepraszam, że nie na temat, ale musiałem. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie :)
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-06-15, 19:01
Panowie ogarnąć się bo pójdą ostrzeżenia i będzie trzeba zamknąć temat...
FW mniej wulgarnie szczególnie, że owa * nie zmienia faktu użycia owych słów.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-06-15, 21:10
Sajgon napisał/a:
Ej, ale Ziomek, nie rozumiem, martwisz sie o mnie, czy co
Jak do tej pory nikt nie przyczepił się do tego, że po prostu mam inny napis na nk(tak samo również mogą się przyczepić do imienia, nazwiska czy czegokolwiek).A jeśli sie przyczepi to a)jego problem b)mam też swoich kolegów c)trzeba byc kompletnym kretynem by sie przyjebac za cos takiego.Jeśli cię to drażni, to nie zwlekaj-spier*****
Batman dobrze mówi Nie róbcie wojny o takie coś.Poprostu lubie czasami miec coś innego, ciekawszego, w dodatku 90% osiedla i tak mnie zna głownie z ksywy która właśnie jest tam zapoadana, a nie z imienia, więc nawet wygopdniej jest szukac
P.S-Sprostowałem i juz się robie grzeczny, więc możesz zapodać Killu
Jeszcze nie spotkałem normalnego, mądrego chłopaka z słitaśnym opisem i słitaśnymi fotkami więc zdziwiłeś mnie. Ale nie wiem po jakiego freda ci to. Większość dzieciaków chce się poprostu w ten sposób dowartościować nie wiem jak ty . Dobra już się nie przyczepiam żyj sobie jak chcesz.
FW- jakim psem?
"A teraz pewnie mi, Sajgonowi i jeszcze pewnie komuś będziesz chciał wpie*dolić za to, że napisaliśmy to co myślimy o Tobie..." - jakbyś jeszcze potrafił powiedzieć to prosto w oczy a nie przez neta...
"Po czym to stwierdził? Po tym co pewnie reszta forumowiczów... Po twoich niby ku*wa doświadczeniach życiowych i ulicznych... "- co ma piernik do wiatraka? On pisał o zdjęciu a ty nagle zmieniłeś temat .
Jeszcze nie spotkałem normalnego, mądrego chłopaka z słitaśnym opisem i słitaśnymi fotkami więc zdziwiłeś mnie.
Zależy co dla kogo jest 'słitaśne' Tak wgl jakim prawem po nazwie na nk podważasz moją inteligencję?Znasz mnie?Nie.Więc po co twierdzisz, ze jestem nienormalny?Bo mam dziwny napis?
Ziomek napisał/a:
Ale nie wiem po jakiego freda ci to
Boże.Bo tak mi sie podoba?Co widzisz w tym złego?No człowieku , daj juz spokoj, nie przezywaj tak tego
Ziomek napisał/a:
jakbyś jeszcze potrafił powiedzieć to prosto w oczy a nie przez neta...
Nie wiem jak ty, ale ja jeśli coś mowie przez neta to na reala moge powiedziec to sam0o i FW pewnie też
Cytat:
co ma piernik do wiatraka? On pisał o zdjęciu a ty nagle zmieniłeś temat .
O tym, że nie potrzebnie się czepiasz i zamiast mnie pouczać jak to mam się wpisać na nk mógłbyś z lekka ogarnąc swoje posty i nie wymyślać juz tyle bajek.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-06-15, 21:39
Dobra, człowieczki. Skończcie już rozmowę, bo faktycznie forum schodzi niemal na same tematy o przysłowiowej dupie Maryny. Nawet moja - i tak zawyzona - tolerancja dla offa ma granice.
Temat jaki jest każdy widzi, wiec każda wypowiedz ciągnąca dalej powyższy beznadziejny i zbyt długi offtop, zamiast odnieść się do tematu zakończy się NIE OSTRZERZENIEM a BAN'em (albo paroma bonusiowymi ostrzerzeniami ode mnie, czyli wiadomo czym).
Przez swoista sympatie do co niektorych uzytkownikow, radze nie testowac moderacji i byc grzecznym.
Pardon Lucjusz, nie chciałem ci się wpierdzielać w kompetencje, ale nawet mnie to drażnić zaczyna.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ostatnio zmieniony przez shinra 2010-06-15, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-06-15, 21:39
Sajgon napisał/a:
Ziomek napisał/a:
Jeszcze nie spotkałem normalnego, mądrego chłopaka z słitaśnym opisem i słitaśnymi fotkami więc zdziwiłeś mnie.
Zależy co dla kogo jest 'słitaśne' Tak wgl jakim prawem po nazwie na nk podważasz moją inteligencję?Znasz mnie?Nie.Więc po co twierdzisz, ze jestem nienormalny?Bo mam dziwny napis?
Pierwszego normalnego spotkałem z takim profilem, inni pewni też więc powinnieneś zrozumieć moje zdziwienie.
Ziomek napisał/a:
Ale nie wiem po jakiego freda ci to
Boże.Bo tak mi sie podoba?Co widzisz w tym złego?No człowieku , daj juz spokoj, nie przezywaj tak tego
Ziomek napisał/a:
jakbyś jeszcze potrafił powiedzieć to prosto w oczy a nie przez neta...
Nie wiem jak ty, ale ja jeśli coś mowie przez neta to na reala moge powiedziec to sam0o i FW pewnie też
"Pewnie" - nie używaj takich słów bo ja mógłbym napisać pewnie jesteś homo. To bezsens. Gdybyśmy mieszkali obok siebie od razu zmieniłbyś przystosowanie i sposób mówienia do mnie. Np. jak zdarzenie z kolegą. Nie chce go obrażać ale świadczy to właśnie o tym że jednak nie byłby w stanie powiedzieć mi czegoś przykrego prosto w twarz. Nie uważam że taki człowiek jest gorszy ale jednak mam więcej szacunku dla ludzi którzy nie zatrzymują się przed niczym i idą do przodu. Oczywiście bez przesady.
Cytat:
co ma piernik do wiatraka? On pisał o zdjęciu a ty nagle zmieniłeś temat .
O tym, że nie potrzebnie się czepiasz i zamiast mnie pouczać jak to mam się wpisać na nk mógłbyś z lekka ogarnąc swoje posty i nie wymyślać juz tyle bajek.
I nie wymyślać już tyle bajek... Ahh szkoda mówić.
"Po czym to stwierdził? Po tym co pewnie reszta forumowiczów... Po twoich niby ku*wa doświadczeniach życiowych i ulicznych... Smutne jest to "wydoraślanie"... Nie wiem czy próbujesz się tym podlizać starszym forumowiczom czy co?!Masz 13/14 lat(w moim wieku) i niby masz doświadczenia jakbyś w slumsach mieszkał, albo nie wiem gdzie... "
Powiem ci coś ważnego co i tak pewnie sobie olejesz i nie wezmiesz do siebie. Nigdy nie oceniaj nikogo po wyglądzie po wpisach, po zawartości kasy. Nigdy nie wiesz co inna osoba robiła, robi czy zmyśla czy nie. Poza tym nie pisałem o tych zdarzeniach tylko napisałem że takie wystąpiły których i tak nie powiem szczególnie takim ludziom jak wy. Wszyscy mówicie ile ja to bajek napisałem i ile ja to piszę. A więc pokazcie mi gdzie te bajki? Ja widzę bajki z kosmosu aby mnie sprowokować co wam się nie uda. Więc po prostu się ogarnijcie . Zachowujecie się jak dresy z pod klatki którzy nie mają gdzie się wyżyć.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-06-15, 21:47
shinra napisał/a:
Pardon Lucjusz, nie chciałem ci się wpierdzielać w kompetencje, ale nawet mnie to drażnić zaczyna.
Moderacja powinna się wspierać, więc nie czuję jakiegokolwiek zakłopotania hehe. Przyjemność wlepiania banów zostawiam Tobie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Ja osobiście przepraszam moderatorów, że się wtrącę nie na temat, ale chciałbym zaprosić do pewnego tematu użytkowników biorących udział w kłótni
Oto temat ---> http://forum.fight-club.p...tnie-vt4312.htm
PS. Przepraszam moderację w imieniu swoim i w imieniu innych użytkowników za offtop i zaśmiecanie tematu!