Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-07-17, 17:43 Jak szybko zarobic???
Siemka prosze o pomysly jak szybko zarobic..... chwytam sie wszystkiego dawajcie pomysly kazdego rodzaju.... za zielone sie nie lapie bo u mnie w miescie policja takich lapie bez problemu... wiec inne pomysly pls
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-07-17, 17:57
Pieniądze leżą na ziemi trzeba je tylko podnieść . A na ziemi można znaleśc:
Złom- kilka groszy za kilo
Aluminium- chyba 8-6 zł
Miedź- 20-18 zł ( zaj** z 4 metry drutu telefonicznego lub jakieś uziemienie i masz z 3 stówki)
Butelki po BRO: chyba 25 groszy.
A tak na poważnie to może coś na Allegro sprzedaj.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-07-17, 18:32
Kumpel siedzi w czyms taki ze mu na maila wysylaja reklamy a on musi je otworzyc.
Raz w tygodniu poswieci te 2 godzinki na otwieranie tego shitu i te 15-20zl srednio mu wychodzi (za tydzien).
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Idź na budowe. Albo postaraj sie gdzies dojeżdzać. Teraz wszędzie szukają pomocników do pracy.
Jest okres wakacyjny więc róznego typu zbierania: truskawki itp.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-07-17, 23:54
dzieki za rady.... ja mialem pomysl podpierdzielac oryginalne kolpaki z aut i na allegro sprzedawac za pol darmo:PPPheheh a z tym otwieraniem linkow to sie tez bawilem dluga monotonna praca za darmo prawie
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "