Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kłótnie
Autor Wiadomość
Fighterek

Wysłany: 2010-06-17, 12:30   

Tak,tak oczywiscie ze dla jaj.
Pisz co chcesz, ludzie swoje wi(e)dzą;p

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-06-17, 20:38   

Niby klutnie przeczytalem, ale i tak nie wiem o co chodzi, sie nie dowiem i w sumie wisi i to.
Chcialem tylko powiedziec, NK i inne tego typu szroty to szroty i ich miejsce jak kazdego szrota jest na szrociarni.
Pozdrawiam metalurgow :lol:

W ostatecznosci jakbym dostal cegla w leb i...

Batman 

Wysłany: 2010-06-17, 21:14   

shinra napisał/a:
Niby klutnie przeczytalem, ale i tak nie wiem o co chodzi, sie nie dowiem i w sumie wisi i to.
Często tak mam na tym forum, bo te posty nie zawierają nic wartościowego i czyta się, bo czyta ;-)
Demot dobry :lol:

Sajgon 

Wysłany: 2010-06-17, 21:18   

Fighterek napisał/a:
Tak,tak oczywiscie ze dla jaj.
Pisz co chcesz, ludzie swoje wi(e)dzą;p

A myśl sobie o mnie co tylko chcesz ;-)
Batman napisał/a:
shinra napisał/a:
Często tak mam na tym forum, bo te posty nie zawierają nic wartościowego i czyta się, bo czyta ;-)
Demot dobry :lol:

No z lekka :-P

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Batman 

Wysłany: 2010-08-06, 14:05   

Tą wiadomość kieruję do Ziomka, bo nie chcę śmicić tematu
Napisałeś coś o tym, że w wierze fora...
Ja Ci odpowiadam, że nie, tylko w posty, które są popierane przez innych doświadczonych, starszych od siebie forumowiczów.
Ty pisząc w poście, (w temacie o muskulaturze) że na większości forach kulturystyczych większość forumowiczów się nie zna, zasugerowałeś, żeby Ciebie słuchali, bo ty wiesz najlepiej.

Słuchajcie Ziomka! On wszystko wie najlepiej! Nie czytajcie forum, nie warto! Od razu pisz do niego na PW!

Killu 

Wysłany: 2010-08-06, 14:32   

Batman, lej na niego. On niech sobie dalej podnosi libido na forach internetowych skoro w prawdziwym świecie jest do niczego. Chłopaczyna poczytał kilka artów na kfd o kulturystyce i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. Wypowiada się jak by miał co najmniej kilka lat stażu w różnych sportach i 30 lat życia na karku. Trudno są ludzie i taborety, nie interesuje mnie ten człowiek. Teraz "ziomku" możesz mnie obrażać do woli a ja Ci nie odpowiem bo za wąskim zakresem wulgaryzmów dysponuje ;)

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-06, 15:16   

Batman czy ja tak napisałem? "Próbujesz by twa wyobraznia mogła cię oszukać " lecz marnie ci to wychodzi... Na większości forach mówią głupoty lecz nie napisałem że na wszystkich... gdyby nie fora to bym nic nie wiedział

Pozdro specu od sztuk walk.... nawet nic nie trenujesz ;D

Killu ćwiczenia były ze mną od bardzo dawna więc miałem czas by wypróbować dużo metod treningowych,co na mnie działa i dzięki jeszcze czytaniu wiem teraz b. dużo o treningu w młodym wieku. Cały czas się kształcę. Killu skąd wiesz że jestem do niczego? :D Przyjeżdzaj a nie pierdolisz przez neta. Hah masz 15 lat i uważasz się jakbyś miał 30 lat na karku idioto. Nadal będę pobierał wiedzę od bardziej doświadczonych i wypróbowywał na sobie.

A co do sztuk walk to piszę tylko to co wiem... a nie trzeba mieć 5 letniego stażu aby wiedzieć podstawowe rzeczy.

[ Dodano: 2010-08-06, 16:16 ]
Batman czy ja tak napisałem? "Próbujesz by twa wyobraznia mogła cię oszukać " lecz marnie ci to wychodzi... Na większości forach mówią głupoty lecz nie napisałem że na wszystkich... gdyby nie fora to bym nic nie wiedział

Killu ćwiczenia były ze mną od bardzo dawna więc miałem czas by wypróbować dużo metod treningowych,co na mnie działa i dzięki jeszcze czytaniu wiem teraz b. dużo o treningu w młodym wieku. Cały czas się kształcę. Killu skąd wiesz że jestem do niczego? :D Przyjeżdzaj a nie pierdolisz przez neta. Hah masz 15 lat i uważasz się jakbyś miał 30 lat na karku idioto. Nadal będę pobierał wiedzę od bardziej doświadczonych i wypróbowywał na sobie.

A co do sztuk walk to piszę tylko to co wiem... a nie trzeba mieć 5 letniego stażu aby wiedzieć podstawowe rzeczy.

Killu 

Wysłany: 2010-08-06, 15:48   

16 nie 15 koleszko, czytanie się kłania a to podstawówka ;) Tylko Ci się wydaje, że dużo wiesz. Też kiedyś myślałem, że mam spore pojęcie o sportach walki dopóki nie dostałem porządnego oklepu sparując z chłopakami co już długo trenują. Ale nie ważne kiedyś ktoś kiedyś obudzi Cię kubłem zimnej wody. Tak poza tym to nadajesz się na zatyczkę do cipy.

Ps. i proszę nie cytuj marnego śpiewaka pana Ryszarda A. bo to nie w smak ;d

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-06, 16:58   

iomek napisał/a:
Na większości forach mówią głupoty lecz nie napisałem że na wszystkich... gdyby nie fora to bym nic nie wiedział

ok, to napisz teraz jakie to głupoty były wypisywane na różnych forach,
pisze po to, aby samemu nie wpaść w bagno, więc proszę ciebie o pomoc w napisaniu tych głupot
dzienks 8-)

Batman 

Wysłany: 2010-08-06, 18:03   

Ziomek. napisał/a:
Haha! Było pewne, że użyjesz tego argumentu, bo brak ci innych, a kłótnia w tej chwili nie jest na temat SW tylko siłowni :]
Nie trenuję, więc nie mam wiedzy praktycznej, tylko teoretyczną i nadal się dowiaduję czegoś nowego. Nigdzie, nigdy nie napisałem, że jestem specem od tego, jeżeli się mylę podaj przykład, najlepiej jakby był link, albo coś. Jakbyś nie zauważył, to gdy odpowiadam komuś na jakieś pytanie związane ze sztukami walki i nie mam pewności (a często nawet gdy ją mam) dopisuję, żeby poczekał na odpowiedź kogoś, kto trenuje daną SW.
Ja Ci podam za to przykład, gdzie wykazałem się swoją wiedzą teoretyczną, teraz czekam na twój, gdzie napisałem, że jestem specem, czy się wymądrzałem.
Proszę:

http://forum.fight-club.p...c-vt2982,30.htm

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-06, 18:18   

Ziomek. napisał/a:
Pozdro specu od sztuk walk

hahha, zgieło mnie na pół będąc w kuchni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) :-P :-P

Ziomek widziałeś :?:

ponad 2 000 pytań dziennie i tyle samo odpowiedzi

http://dojrzewamy.pl/

kolego pytałem o coś, albo ty kłamałeś
Cytat:
Cytat:
iomek napisał/a:
Na większości forach mówią głupoty lecz nie napisałem że na wszystkich... gdyby nie fora to bym nic nie wiedział

ok, to napisz teraz jakie to głupoty były wypisywane na różnych forach,
pisze po to, aby samemu nie wpaść w bagno, więc proszę ciebie o pomoc w napisaniu tych głupot
dzienks

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-06, 18:28   

Nie chce mi się czytać tego co napisaliście kumacie? Nie czytam wypowiedzi robocików ;D

Batman 

Wysłany: 2010-08-06, 18:30   

Ziomek. napisał/a:
Nie chce mi się czytać tego co napisaliście kumacie? Nie czytam wypowiedzi robocików ;D
Załamałem się, no ale to nic! Szkoda mi czasu było na dyskusję, skoro on takim tekstem kończy. Nie dyskutuj więcej, jeżeli masz tak robić, bo szkoda czasu i nerwów.
Cześć!

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-08-06, 18:34   

Ziomek. napisał/a:

jak nie czytasz, to po jakiego grzyba tutaj zaglądasz :?: i wchodzisz na te forum, czy właśnie piszesz :?:
wyloguj się i TYLE

Ziomek.

Wysłany: 2010-08-06, 19:05   

Nie czytam głupich wypowiedzi. :0

Odpowiedz do tematu