Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kłótnie
Autor Wiadomość
Batman 

Wysłany: 2010-05-30, 20:33   Kłótnie

Kłóćcie się tutaj a nie w innych tematach! Postarajcie się nie obrzucać się wulgaryzmami i przesadnymi wyzwiskami. Fajnie by było, gdyby moderatorzy każdą kłótnię, która będzie nie na temat przenosili tutaj, ale to tylka moja inicjatywa.
Temat bezsensu, ale już nudne są te kłótnie niewnoszące nic do tematów.
Ostatnio zmieniony przez Batman 2010-05-30, 21:37, w całości zmieniany 1 raz  

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-30, 20:47   

Batman na prezydenta! Albo chociaż moda ;)

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-05-30, 20:56   

Pimpek35 napisał/a:

wiesz co :?: jak możesz
Batmat ma rację, każdy kłóci się jak może i stara się wywyższyć siebie samego tutaj na forum, że to 'JA' to ktoś i 'JA' zawsze rację mam nikt więcej - o to biega
pimpuś kumasz teraz :?:

kosak 

Wysłany: 2010-05-30, 21:06   

Mawashi, zawsze ciekawiło mnie po co te całe wywyższanie, po postach widać kto jaki jest , nie rozumiem kozaczenia w Internecie. Mimo że nie jest anonimowy to i tak pewnie żaden z nas by nie rozpoznał innego usera FC na ulicy, no oprócz Pimpka i Boruty bo ich widziałem na zdjęciach ;)

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-05-30, 21:15   

kosak napisał/a:
Mawashi, zawsze ciekawiło mnie po co te całe wywyższanie, po postach widać kto jaki jest , nie rozumiem kozaczenia w Internecie. Mimo że nie jest anonimowy to i tak pewnie żaden z nas by nie rozpoznał innego usera FC na ulicy, no oprócz Pimpka i Boruty bo ich widziałem na zdjęciach ;)

mnie też to ciekawi
interent władzy nie daje...
każdy głupi musi odpisać na post kolegi wyżej albo tego co obraził i musi dać swoje 3 grosze i napisać co o tym myśli i tak się ciągnie, aż całe forum zacznie się kłócić, albo skłóci się część user'ów

tak zwany 'Bunt maszyn' no cóż tego inaczej się nie nazwie robot zawsze pozostanie robotem 8-)

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-30, 21:16   

Kłótnie mogą być ok ale jak się potrafi mądrze kłócić i przedstawiać swoje argument. A nie wyjeżdzać jaki ty jesteś bla bla bla

Batman 

Wysłany: 2010-05-30, 21:18   

Pimpek35 napisał/a:
To nie dla mnie ;-) O polityce mam marne pojęcie, o moderacji również ;-)

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-30, 21:27   

Szybko by Ci się spodobało xD. Ktoś cię wkurwia i możesz robić co z nim chcesz ale bez przesady :P

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-05-30, 21:29   Wyloguj się 'ZIOMEK' raz na zawsze!!!!

Ziomek napisał/a:
Kłótnie mogą być ok ale jak się potrafi mądrze kłócić i przedstawiać swoje argument. A nie wyjeżdzać jaki ty jesteś bla bla bla

no to z forum śmietnik się tworzy i warstwuje, nie rozumiesz tego :?:
to się wyloguj raz na zawze, :evil: :evil:

odłącz prąd, walnij monitor jakimś kijem, kopni jednostkę centralną, wyrzuć klawiaturę przez okno, myszą rzuć w ścianę, weś krzesło i walnij sobie z 3 razy, weś scyzoryk i podetnij sobie żyłki w nadgarstku itp... wtedy może zrozumiesz, co ja tutaj napisałem i większość user'ów wałkuje na tobie, bo ty za te 3 grosze nie rozumiesz ani słowa, ani wyrazu, ani zdania :evil: :evil:
żadnej kropki, przecinku, średnika nic nie pojmujesz, najlepiej weś słownik do ręki, albo zeszyt do języka polskiego czy gramatykę i się podłucz, wtedy będą z ciebie ludzie, i rodzice będą zadowolenie, że same piątki i szóstki w szkole, a nie tutaj bicie ci się ze chciało i faszystowskie pogłoski jakie głosisz, jak jakiś człowiek jehowy :-P
z twoich postów wnioskować można, że jesteś nie wierzący i ani razu w kościele nie byłeś, odkąd się urodziłeś, tylko na swoim chrzcie byłeś hehe :evil:

po prostu daj sobie spokuj z tym forum, zrozum, że to nie dla CIEBIE, jesteś jeszcze za słaby do takie roboty, chodzi mi oczywiście o mózg i móżdżek, no cóż, raz na kilka tysięcy rodzą się takie dzieci, a ty widocznie pecha miałeś

PS: przepraszam jak kogoś poważnie obraziłem, ale to się zebrało i nawarstwiło a musiałem napisać to co myślę... :-P

[ Dodano: 2010-05-30, 22:30 ]
Ziomek napisał/a:
Szybko by Ci się spodobało xD. Ktoś cię wkurwia i możesz robić co z nim chcesz ale bez przesady :P

tak to nie jest, chyba nigdy moda nie miałes, się nie bawi z userami na prawo i lewo, ale się trzyma jakiś poziom, a tym masz za niżony ten poziom i robisz co chcesz :evil: :evil:

[ Dodano: 2010-05-30, 22:32 ]
Cytat:
Pimkek jemu nie tłumacz bo to i tak sensu nie ma już jakiś czas temu próbowaliśmy i jest nadal to samo:P

haha dobre, ziomek się nie rozwija, stoi w miejscu 8-)

z tego tematu wzięty cytat:
http://forum.fight-club.p...07,15.htm#57177

Batman 

Wysłany: 2010-05-30, 21:36   

Mawashi napisał/a:
a nie tutaj bicie ci się ze chciało i faszystowskie pogłoski jakie głosisz, jak jakiś człowiek jehowy
z twoich postów wnioskować można, że jesteś nie wierzący i ani razu w kościele nie byłeś, odkąd się urodziłeś, tylko na swoim chrzcie byłeś hehe
Mawashi, tutaj mogłeś uderzyć w czyjeś wartości religijne ;-) Ale jak widzę z kulturką, bo z przeprosinami, dla tych osób
PS edytowałem trochę temat

[ Dodano: 2010-05-30, 22:38 ]
A morda cieszy mi się od ucha do ucha, że wyszedł (jak na razie) mi ten pmysł :mrgreen: ;-)

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-31, 12:06   

I mawashi gada o braku kłótni na forum a sam prowokuje ^^. Nie przejmuję się toba po prostu idz się wyżyć gdzieś indziej. Podobno agresywność w necie jest onznaką małego członka hyhy :D . Jak widzę pisałeś to dla siebie pozdro .

http://www.humbug.pl/text...malego_czlonka_

Co za ironia piszemy tu coś aby zapobiec kłótniom wchodzi Mawashi i przekręca temat do góry nogami

Majkel

Wysłany: 2010-05-31, 13:41   

Cytat:
Ty raczej nie należysz do osób inteligentych inaczej potrafiłbyś ze mną pogadać normalnie a nie wyjeżdzać mi.

Do Ciebie się nie da inaczej,bo jesteś tak pusty,że nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.

Cytat:
Majkel a co ty wiesz co ja przeżyłem? Gówno wiesz i gówno mówisz .

Domyślam się,bo całe dnie na forum spędzasz przechwalając się,że jesteś zajebistym zawodnikiem i masz nieziemskie umiejętności,do tego gdy czytam,co przeżyłeś to przez cały dzień nie potrafię się powstrzymać od śmiechu,więc po pierwsze dorośnij lub zajmij się czymś pożytecznym,bo jak tak dalej będziesz się przechwalał,że ile to bójek ulicznych przeżyłeś,to nie wróżę Ci kariery zawodnika.

EDIT:No i skończ z tymi mądrościami,jak kto powinien się zachować w walce.

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-31, 15:14   

Mawashi, jaki Ty uprzedzony do mnie kolego jesteś :D
Ja tu z żartem, a dostaję takie odpowiedzi, że aż smutno mi się robi!
22 lata byku masz, a nie wygląda.
Pimpuś może poszaleć jeszcze bo ma 18, ale Tobie to nie wypada ;)

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-31, 16:45   

Majek przesadzasz. Wyobrażasz sobie mnie jako wroga nr 1 i gadasz rzeczy które nie nastąpiły . Wyluzuj to nie jest piaskownica. Wrzucaniem na mnie i wymyślaniem sam siebie kompromitujesz ( a za chwilę 10 odpowiedzi ze to ja :D).Nie mam nieziemskich umiejętności nad wszystkimi trzeba szlifować, nie przeżylem dziesiątek bójek,spędzam czas na forum bo nie mam nic innego do roboty , robię dużo pożytecznego ale nie można cały czas się męczyć. Nie pisałem co przeżyłem. Ja za to nie rozumiem ciebie co chcesz pokazac mi swoją "wyższość"? :D. Wyluzuj to będziemy mogli sobie spokojnie pogadać

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-05-31, 17:13   

Pimpek35 napisał/a:
Pimpuś może poszaleć jeszcze bo ma 18, ale Tobie to nie wypada ;)
Tak wlasnie... nic tylko w szfie spac, i przyzwyczajac sie do ciasnych pomieszczen ;)

Ziomek, nie przekrecaj nickow

Odpowiedz do tematu