Siemanko wszystkim.
Dzisiaj już niestety ostatni dzień wakacji z jednej strony źle a z drugiej dobrze bo wracamy do swoich pasji po długim odpoczynku oczywiście nie dla wszystkich on był bo co czytałem tu na forum to, nie którzy i w wakacje trenowali Więc do jakich sportów/sztuk walki wracacie po tej przerwie czy macie coś zamiar zmienić? Ja osobiście wracam do tego co robiłem przed wakacjami czyli Boks Tajski i postanowienie, wziąć za to się bardziej niż było to wcześniej. Pzdr
Ostatni rok sobie zupełnie odpuscilem treningi i glownie sie alkoholizowalem, moze teraz sie zbiore w sobie i zaczne cos znowu robic pozyteczniejszego.
-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,
-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą
Gran
Wysłany: 2010-08-31, 23:07
Ostatnią styczność z jakąś SW miałem bodajże 2 lata temu także teraz planuję zapisać się na BJJ o ile zajęcia nie będą trenowały z treningami futbolu amerykańskiego.
A po za tym jakaś siłownia i ćwiczenia na dynamikę oraz kondycję.
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-09-01, 00:35
No dobre się skończyło , ale w końcu zaczną treningi i skończy się ten "niezdrowy" tryb życia , spowodowany brakiem jakichkolwiek obowiązków
A wracam z powrotem do kick-boxingu i taekwondo bo ogółem dużego wyboru nie mam
ja od pazdziernika na t-j
a po za tym przygotowuje sie do jesiennego maratonu, temu wole sie oszczedzic we wrzesniu
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"