Wysłany: 2011-12-06, 09:49
Bardzo mi się podoba Toyota Prius, samochód jak dla mnie - hybryda, niskie spalanie, silnik przyzwoity, ale drogi jest, skubany chyba, że używany. nie wiem tylko, czy na te czasy opłaca się kupować auta na benzyne...
a co do roweru, ja wiem, że są dobre rowery, ale ja potrzebuje przemieszczać się z domu do pracy, jakieś 30 km, wiec na zime to rower naprawde odpada.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
miałem to autko. Mój wyciągał do 60 km/h na hybrydzie, naprawdę bardzo polecam . :) Opłaca się, bo ostatnio nawet słyszałem że już jest coraz mniej Ropy :) I ropa ma iść bardziej w górę od Benzyny .: ) Polecam Ci tą Toyotę .
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
MuayThai Fight, Co ty możesz wiedzieć o użytkowaniu samochodu? Masz 15 lat. Poszukaj lepiej swojej czapki.
Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:) Odezwał się pełnoletni znawca.. Hejter na forum Fight-club.pl ... Weż idż spójrz do lustra, może ujrzysz tam żenadę swoich wypowiedzi... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem :) To że zazdrościsz komuś że coś miał, nie znaczy że musisz tutaj hejtować, jak chcesz hejtować to wbij sobie na stronkę hejter... i tam sobie hejtuj.. Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić :) Dlatego nie muszę jej szukać. A co do Ciebie Almirall to sobie poczytaj wiadomości bo widzę że w mózgu masz wielką pustkę, ale cóż jak ktoś ogląda Teletubisie na Youtube 12 godzin dziennie, to mu się robi sieczka w mózgu.
Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:)
Nie zmienia to faktu, że nie masz prawa jazdy, co za tym idzie nie użytkowałeś samochodu, chyba że ty mówisz o jeździe z kolegami po polu, to faktycznie, najeździłeś się...
MuayThai Fight napisał/a:
... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem
Ciekaw jestem ile jeszcze aut zdąrzyłeś kupić i sprzedać w wieku 17 lat.
MuayThai Fight napisał/a:
Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić
Trzeba było od razu to zrobić a nie szukać pomocy na forum co zrobić...
MuayThai Fight, Co ty możesz wiedzieć o użytkowaniu samochodu? Masz 15 lat. Poszukaj lepiej swojej czapki.
Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:) Odezwał się pełnoletni znawca.. Hejter na forum Fight-club.pl ... Weż idż spójrz do lustra, może ujrzysz tam żenadę swoich wypowiedzi... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem :) To że zazdrościsz komuś że coś miał, nie znaczy że musisz tutaj hejtować, jak chcesz hejtować to wbij sobie na stronkę hejter... i tam sobie hejtuj.. Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić :) Dlatego nie muszę jej szukać. A co do Ciebie Almirall to sobie poczytaj wiadomości bo widzę że w mózgu masz wielką pustkę, ale cóż jak ktoś ogląda Teletubisie na Youtube 12 godzin dziennie, to mu się robi sieczka w mózgu.
Dzieciaku, przestań spinać poślady, bo po jakości Twoich wypowiedzi wniosek się sam nasuwa. Piszesz o hejtowaniu a sam to robisz w dalszej części posta. Z tym wiekiem to rzeczywiście mnie rozśmieszyłeś na amen, uwierz mi że archiwum Twoich postów jest bardziej zabawne niż niejeden kawał znaleziony tutaj. W każdym temacie jesteś znawcą, a tak naprawdę w dupie byłeś i gówno wiedziałeś. Za ten tekst o braku mózgu powinieneś moim skromnym zdaniem wylecieć, ale to byłby dla Ciebie cios nie do przyjęcia, gdyż poza tym forum zapewne nie masz co robić a życie realne jest Ci obce także dalej lecz kompleksy. Link do tematu z ropą? toż to jest czysty komentarz wyssany z palca Tu też się chłopczyku nie popisałeś, dla Twojej wiadomości ropy starczy na Twoje jak i przyszłe pokolenie także nie musisz odradzać na siłę koleżance zakupu auta na ropę, bo za jej życia nie będzie niedostatku tego surowca.
ps. wiek na gg też ustawiłeś przypadkowo?
Przepraszam za OT, ale takie korniki podnoszą mi ciśnienie..
Wracając do tematu wolałbym kupić byle jakie auto by tylko jeździło skoro ma przede wszystkim pomóc w dojazdach do pracy. Ja aktualnie parę tygodni tematu sprzedałem mój pierwszy pojazd, którym przyszło mi się poruszać ze względu na rosnące ceny paliwa jak i kończące się ubezpieczenie, zakup auta to nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje.
MuayThai Fight, Czapkowy fighter który nie da sie łatwo obalić dla chwytacza i rzuca chłopami po 2m w parterze i ma wszystkich na strzała na dodatek w wieku 15 lat jeździ Toyotą. Też tak chce. Trzeba mieć jakąś diete czy ki chuj?