Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno samochodu
Autor Wiadomość
Ranma 
misjonarz

Wysłany: 2011-12-06, 09:49   

Bardzo mi się podoba Toyota Prius, samochód jak dla mnie - hybryda, niskie spalanie, silnik przyzwoity, ale drogi jest, skubany :-( chyba, że używany. nie wiem tylko, czy na te czasy opłaca się kupować auta na benzyne...
a co do roweru, ja wiem, że są dobre rowery, ale ja potrzebuje przemieszczać się z domu do pracy, jakieś 30 km, wiec na zime to rower naprawde odpada.

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-12-06, 18:13   

miałem to autko. Mój wyciągał do 60 km/h na hybrydzie, naprawdę bardzo polecam . :) Opłaca się, bo ostatnio nawet słyszałem że już jest coraz mniej Ropy :) I ropa ma iść bardziej w górę od Benzyny .: ) Polecam Ci tą Toyotę .

Almirall

Wysłany: 2011-12-06, 19:24   

MuayThai Fight napisał/a:
Opłaca się, bo ostatnio nawet słyszałem że już jest coraz mniej Ropy :)

:shock:

nie dziwię się, że Ci skroili tą czapkę. :mrgreen:

Batman 

Wysłany: 2011-12-06, 20:01   

MuayThai Fight, Co ty możesz wiedzieć o użytkowaniu samochodu? Masz 15 lat. Poszukaj lepiej swojej czapki.

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-12-06, 21:21   

Batman napisał/a:
MuayThai Fight, Co ty możesz wiedzieć o użytkowaniu samochodu? Masz 15 lat. Poszukaj lepiej swojej czapki.

Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:) Odezwał się pełnoletni znawca.. Hejter na forum Fight-club.pl ... Weż idż spójrz do lustra, może ujrzysz tam żenadę swoich wypowiedzi... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem :) To że zazdrościsz komuś że coś miał, nie znaczy że musisz tutaj hejtować, jak chcesz hejtować to wbij sobie na stronkę hejter... i tam sobie hejtuj.. Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić :) Dlatego nie muszę jej szukać. A co do Ciebie Almirall to sobie poczytaj wiadomości bo widzę że w mózgu masz wielką pustkę, ale cóż jak ktoś ogląda Teletubisie na Youtube 12 godzin dziennie, to mu się robi sieczka w mózgu.

@ Edit: Link do tematu z ropą: http://interia360.pl/arty...49304,,39691673

Batman 

Wysłany: 2011-12-06, 22:23   

Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:)
Nie zmienia to faktu, że nie masz prawa jazdy, co za tym idzie nie użytkowałeś samochodu, chyba że ty mówisz o jeździe z kolegami po polu, to faktycznie, najeździłeś się...
... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem
Ciekaw jestem ile jeszcze aut zdąrzyłeś kupić i sprzedać w wieku 17 lat.
Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić
Trzeba było od razu to zrobić a nie szukać pomocy na forum co zrobić...
Link do tematu z ropą: http://interia360.pl/arty...49304,,39691673
Jeżeli jeden artykuł z interii o ropie uświadamia ciebie o jej stanie, to gratuluję intelektu. Większość musi zbierać dane latami.

Almirall

Wysłany: 2011-12-06, 22:28   

Batman napisał/a:

Dla twojej świadomości mam 17 lat mądralko, a datę wpisywałem na odwal się:) Odezwał się pełnoletni znawca.. Hejter na forum Fight-club.pl ... Weż idż spójrz do lustra, może ujrzysz tam żenadę swoich wypowiedzi... Wyobraż sobie że trochę wiem na temat tego auta bo go miałem :) To że zazdrościsz komuś że coś miał, nie znaczy że musisz tutaj hejtować, jak chcesz hejtować to wbij sobie na stronkę hejter... i tam sobie hejtuj.. Co do czapki to mnie stać na to żeby nową kupić :) Dlatego nie muszę jej szukać. A co do Ciebie Almirall to sobie poczytaj wiadomości bo widzę że w mózgu masz wielką pustkę, ale cóż jak ktoś ogląda Teletubisie na Youtube 12 godzin dziennie, to mu się robi sieczka w mózgu.

@ Edit: Link do tematu z ropą: http://interia360.pl/arty...49304,,39691673

Dzieciaku, przestań spinać poślady, bo po jakości Twoich wypowiedzi wniosek się sam nasuwa. Piszesz o hejtowaniu a sam to robisz w dalszej części posta. Z tym wiekiem to rzeczywiście mnie rozśmieszyłeś na amen, uwierz mi że archiwum Twoich postów jest bardziej zabawne niż niejeden kawał znaleziony tutaj. W każdym temacie jesteś znawcą, a tak naprawdę w dupie byłeś i gówno wiedziałeś. Za ten tekst o braku mózgu powinieneś moim skromnym zdaniem wylecieć, ale to byłby dla Ciebie cios nie do przyjęcia, gdyż poza tym forum zapewne nie masz co robić a życie realne jest Ci obce także dalej lecz kompleksy. Link do tematu z ropą? toż to jest czysty komentarz wyssany z palca :mrgreen: Tu też się chłopczyku nie popisałeś, dla Twojej wiadomości ropy starczy na Twoje jak i przyszłe pokolenie także nie musisz odradzać na siłę koleżance zakupu auta na ropę, bo za jej życia nie będzie niedostatku tego surowca.

ps. wiek na gg też ustawiłeś przypadkowo? 8-)

Przepraszam za OT, ale takie korniki podnoszą mi ciśnienie..
Wracając do tematu wolałbym kupić byle jakie auto by tylko jeździło skoro ma przede wszystkim pomóc w dojazdach do pracy. Ja aktualnie parę tygodni tematu sprzedałem mój pierwszy pojazd, którym przyszło mi się poruszać ze względu na rosnące ceny paliwa jak i kończące się ubezpieczenie, zakup auta to nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-12-06, 22:39   

W wieku -15 lat każdy znawca w każdej dziedzinie , kozak i zabijaka ehh

Batman 

Wysłany: 2011-12-06, 22:45   

Almirall napisał/a:
Wracając do tematu wolałbym kupić byle jakie auto by tylko jeździło skoro ma przede wszystkim pomóc w dojazdach do pracy.
Skoro może pozwolić sobie na auto ze salonu niech bierze ze salonu, zawsze ma tą gwarancję. NO chyba, że nie znajdzie nic ekonomicznego w tej cenie.

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-12-07, 08:36   

MuayThai Fight, Czapkowy fighter który nie da sie łatwo obalić dla chwytacza i rzuca chłopami po 2m w parterze i ma wszystkich na strzała na dodatek w wieku 15 lat jeździ Toyotą. Też tak chce. Trzeba mieć jakąś diete czy ki chuj?

Batman 

Wysłany: 2011-12-07, 20:45   

Zabstyl, Zapomniałeś dodać, że handlarz samochodowy. W tej chwili ma do zaoferowania mercedesa :-D

Ranma 
misjonarz

Wysłany: 2011-12-07, 21:42   

Ah, ten testosteron. Urzeka mię.

Odpowiedz do tematu