Witam lockerz jest to strona (w języku angielskim) na której zbieramy punkty (PTZ'y) i wymieniamy je na nagrody np. Ipoda,pendriva różnego rodzaju gadżety.Zarabiamy punkty na 3 sposoby:
1.Poprzez odpowiadanie na pytania zadane w dany dzień (dostajemy punkty TYLKO za 1 odpowiedz ) Przykładowe pytanie avatar or titanic ? i odpisujemy np. titanic (2PTZ)
2.Codzienne odwiedzanie strony.(2PTZ)
3.Zaproszenie znajomego.(2PTZ)
Ja jeszcze tam nic nie zamówiłem bo mam mało ptz ,ale to nie oznacza ,że to jakaś ściema :)
Na www.lockerz.com rejestracja jest już zamknięta można tam dołączyć tylko poprzez otrzymanie zaproszenia od innej osoby.
Na wszelkie wasze pytania mogę odpowiedzieć na gadu-gadu , po zaproszenia możecie do mnie pisać na GG (4345946) i PW ( prosze o podawanie e-mail)
Ostatnio zmieniony przez tomek93 2010-01-06, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Na www.lockerz.com rejestracja jest już zamknięta można tam dołączyć tylko poprzez otrzymanie zaproszenia od innej osoby.
Z miesiąc temu zapytałem się klasy w szkole czy ktoś mi wyśle zaproszenie na lockerza to z 10 osób się rwało :P
Kumpel się w to bawi, ciągle tylko zapełniają magazyny , ostatnio wybrał sobie PSP już mieli wysłać i okazało się że jednak za miesiąc zapełnią magazyny i wszystkim wpłacili po 50pln na paypala użytkownikom w ramach pocieszenia. Może stary nie jestem ale życie zdążyło nauczyć że za darmo nic się nie dostanie, wątpię w te ich nagrody za dosłownie nic...
Mojemu znajomemu przysłali koszulkę, więc jednak coś dają :)
Ale podobno te PSP i iphony to trzeba na nie czatowac po nocach, bo jak ejst dostawa to od razu miliony ludzi sie na nie rzuca, i znikają w sekundy
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Bawi się i właśnie dostał Ipoda , tutaj więcej info, jakieś fotki itp. ale musiał zapłacić 115zł za cło :
http://www.forum.lockerz....=99245#pid99245
Więc można się w to bawić choć trzeba mieć też szczęście. Co do szczescia kolegi nie mam wątpliwości, pare miechów temu zarejestrował się w internetowym kasynie by zagrać na free becie , miał 5euro i wygrał 400, czyli ok 1600zł , widziałem na oczy na moneybookers.