Wysłany: 2010-08-23, 20:42 Maxithlon - nowa gra on-line
Cytat:
Gra w Maxithlon jest łatwa: nie musisz nic ściągać, klubem zarządzasz bezpośrednio ze strony internetowej. Buduj swój klub z myślą o długofalowych sukcesach, rywalizując z setkami użytkowników z całego świata.
Zwróć uwagę na nasze fora, gdzie możesz dyskutować z innymi użytkownikami z całego świata.
Cytat:
Maxithlon jest pierwszą i jedyną grą online, w której możesz prowadzić klub lekkoatletyczny ku chwale starając się uzyskać ze swoimi zawodnikami jak najlepsze wyniki klubowe i indywidualne. Możesz kierować ekonomią swojego klubu dla poprawy Twoich zawodników i umożliwienia im uzyskania najwyższych regionalnych, krajowych i międzynarodowych rezultatów.
Cytat:
Gra jest całkowicie darmowa!
Zarządzaj swoimi pieniędzmi w taki sposób, aby Twój zespół jak najszybciej poprawiał swoje osiągniecia. Sięgnij po najwyższe cele w regionie, kraju i na świecie. Przygotuj się do sezonu jak najlepiej, planuj, trenuj, wyciągnij maksimum ze swoich zawodników, niech biją rekordy świata - osiągnij swój cel
Nie będziesz tutaj rywalizował z komputerowymi przeciwnikami, każdy Twój przeciwnik będzie takim jak Ty użytkownikiem, który chce osiągnąć swoje cele. Gra nigdy się nie kończy.
Cytat:
Co dziennie rejestruje się około 300-500 osób z całego świata. Grają ludzie z całego świata, Polska jest na drugim miejscu jeśli chodzi o użytkowników grających w tą grę. Możesz rozpowiadać swoim znajomym o tej grze, niech nasz ranking będzie najwyższy na całym świecie.
Oczywiście, link powyżej zawiera reflink, w grze są statystyki kto więcej - jakie państwo więcej osób zwerbowało. Ja z tego nic nie mam. To tylko wlicza się w lepszą pozycję Polski w grze.
jak ktoś nie chce klikać w wyżej podany link to niech tutaj wejdzie:
www.maxithlon.com
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"