Wysłany: 2011-12-14, 23:31
dac suce lopate
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Dobra, dość tego dobrego. Przecież kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka! Co by się stało, gdyby wyginęły? Wyobrażacie sobie ile wysiłku trzebaby włożyć, żeby oswoić nowe zwierzątko?
Wysłany: 2011-12-15, 15:19
bata i do roboty! a kiedy przerwa? jak padnie z wycienczenia!!! wtedy 100batow i od nowa na wykopki!!!
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Ostatnio zmieniony przez dj77 2011-12-15, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-12-15, 15:26
Boruta napisał/a:
Dobra, dość tego dobrego. Przecież kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka! Co by się stało, gdyby wyginęły? Wyobrażacie sobie ile wysiłku trzebaby włożyć, żeby oswoić nowe zwierzątko?
nie jestem zwierzątkiem :O
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Wysłany: 2011-12-15, 15:33
Ranma napisał/a:
Boruta napisał/a:
nie jestem zwierzątkiem :O
<glaszcze>
_________________ (A)
Wysłany: 2011-12-15, 19:01
SzyHa napisał/a:
kajakarstwo jest bardzo popularne,od momentu wydania kalendarza z nimi
wydrukuje mi ktos? zaplace za przesylke!:D
_________________ (A)
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
garbaty knyp Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 127 Skąd: poludnie kraju
Wysłany: 2011-12-23, 20:40
buhehehehhe Sniezynka sie oburza bo kobiety chca sie podobac :D
znam ja taka zboczuche co tez trenuje heheheheheh :D
wy wszystkie po tych samych pieniadzach
ps zrob sesje z kolezankami z sekcji zobaczymy czy mozna do kalendarza :D